Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żmija bez zygzaka

jak się nazywa kobieta która straciła dziewictwo i jak się nazywa mężczyzna któr

Polecane posty

Gość Ytremz.
dlatego pisze, ze takie myslenie jest zalosne. Dla mnie liczy sie cos innego.

Gość a co to w ogole jest
a nazywanie niedziewicy kursetwem took? nie zawsze odrazu trafia sie na tego jedynego

Gość pelnoletnia dziewica
Eeee tam. Nie generalizujcie. Ja mam 20 lat. Jestem dziewicą. Nigdy nie uprawaiłam sexu oralnego, analnego. NIgdy nie widziałam nagiego mężczyzny na żywo ani nikt nie widział mnie (chyba, że w bikini). Co więcej żadnemu nie pozwoliłam na więcej niż pocałunek czy trzymanie za rękę. Nie czułam się gotowa. Poza tym nie byłam zakochana a nie chciałam zrobić tego tylko z ciekawości. Jednak gardzę takimi łowcami dziewic. Potencjalnemu partnerowi zamierzam początkowo powiedzieć, że miałam dwóch partnerów przed nim. Chcę miec pewnosć, że ktoś chce mnie dla mnie samej a nie dla głupiej błonki.

pelnoletnia dziewica - myslisz, ze facet zostanie z Toba, jak sie dowie o klamstwie?

Gość pelnoletnia dziewica
Sama mu sie przyznam. Poza tym jesli urazi go fakt mojego dziewictwa to niech spada na szczaw. Dla prawdziwego, wartosciowego mężczyzny dziewictwo nie powinno miec znaczenia. Czy to źle, że chcę się chronić przed takimi odrażającymi osobnikami jak "Jaroo" i jemu podobni? Przez takich ludzi czuje się jak zwierzyna w samym środku sezonu łowieckiego. :O

Nie zrozumielismy sie :P Chodzilo mi o to, ze jak juz sie przyznasz, to facet moze zerwac, bo go oklamalas.

Gość pełnoletnia dziewica
Nie sądzę, by takie klamstwo ubodło go bolesnie w serce. W odwrotnej sytacji mógłby poczuć się oszukany i zdradzony... ale w tej raczej nie powinnien.

Gość ginekolog_Wiktor
Dziwka to może nie ale nie które jak chcą przeżyć swój pierwszy raz ze swoją miłością i ja taka dziewczynę miałem miesiąc temu,była dziewicą zrobiliśmy to w dość nie typowym miejscu bo na stacji pkp :) póżniej mi powiedziała że podczas oddawania moczu poleciała jej krew i wtedy jej pękła błona dziewicza.Ktoś jest pesymistą mówiąc o takiej kobiecie dziwka czy inaczej i woli walić gruchę w kiblu czy gdzie kolwiek hi hi :) No niestety czasami tak bywa ale mnie to nie dotyka bo mam swoją kochaną dziewczynę i nie muszę marszczyć freda po kątach phiiiiiiiiii!!!!! A o mężczyznie to nie wiem bo są różne modele :)