Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkksjjjjjjjjjj

Jakie prawdopodobienstwo ciazy?

Polecane posty

Gość uoppooio
Cykle mam 26 dniowe, i okresy regularne, czyli co rozumiem ze prawdopdobienstwo jest...

Gość i do autorki
Wiesz co szansa jest, ale radze wyrzucić te liczydełka internetowe i poszukać sobie jakiś informacji o NPR. Nie mówię że masz codziennie mierzyć temperaturę i badać śluz i szyjkę, ale ta wiedza naprawdę nie boli. I obserwacje są bardziej wiarygodne niż liczydełka. Liczydełko ci nie powie że w wyniku jakiegoś stresu owulacja ci sie przesunęła albo wcale jej nie było.

Gość mkksjjjjjjjjjj
Oglaszam ze mozna wpasc kochajac sie 2 dni po okresie :) bedzie dzidzia

Tym bardziej, że jeśli chcesz liczyć dni płodne - to liczy się je od końca cyklu, nie od początku. Druga faza, poowulacyjna trwa 12-16 dni zawsze. Ale skąd masz wiedzieć, ile trwa, jeśli cykl jeszcze się nie skończył?

Gość Emar
Hej Dziewczyny, Czytam Was i się przestraszyłam. Wczoraj i przedwczoraj kochałam się z narzeczonym, bez zabezpieczenia 2 dni po okresie. Teoretycznie były to moje dni niepłodne, bo te płodne zaczynają się jutro, ale kurde, przecież te dni plodne i nieplodne to ruletka! Teraz zdałam sobie sprawę z tego, że mogę być w ciąży!!! Aha, dodam, że bardzo bym się cieszyła, bo chcemy mieć dzidziusia. Mamy po 25 i 29 lat:) Napiszcie czy duże są szanse? Okresy od 25-28 dni:)

Gość Emar
Hmmm, 5 dni:)

Gość Emar
Dzięki za wypowiedź:) zaczekam spokojnie za okresem, na wszelki wypadek nie będę piła alkoholu i chyba zaopatrzę się w kwas foliowy:) Mój narzeczony, odprowadzając mnie dzisiaj do pracy powiedział, że teraz już nie muszę się martwić okresem, bo najbliższy dostanę za 9 miesięcy:) Jakby sobie wszystko pięknie zaplanował Skubany:)

Szansa jest. Ale nie rób sobie wielkich nadziei, bo nie każdy stosunek w dni płodne kończy się ciążą, nawet jeśli to sama owulacja. Jeśli chcecie dziecko to po co te podchody po prostu kochajcie się w dni płodne.