Aaggaattaa 0 Napisano Maj 17, 2008 czy zwykle usg jamy brzuszenj wykryje ciaze ok 6 tygodniowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Maj 17, 2008 bez szans, nawet dpochwowe na tym etapie moga byc trudnosci, a co dopiero p[rzez powłoki brzuszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrunetkaWieczorowąPorą 0 Napisano Maj 17, 2008 oczywiście że wykryje Tylko DOBRE USG!! nie żaden stary rzęch przedpotopowy :O pójdź na dobre usg w nowym gabinecie, najlepiej usg z kolorowym dopplerem - pamiętaj! Zapytaj o to. Przez powłoki brzuszne taki sprzet powinien wykryć ale KONIECZNIE bądź z pełnym pęcherzem (musi chciec ci się siku bardzo :D ) inaczej - żadnej szansy. A dopochwowe to juz obowiazkowo powinno wykryć, to nic ze mał ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onfim 1 Napisano Maj 17, 2008 ja miałam w 5 tygodniu i bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja sie znam Napisano Maj 17, 2008 dopochwowe tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aaggaattaa 0 Napisano Maj 18, 2008 onfim: ale zwykłe usg jamy brzusznej ci wykrylo czy dopochwowe? i dzieki za wszystkie odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aaggaattaa 0 Napisano Maj 18, 2008 onfim: ale zwykłe usg jamy brzusznej ci wykrylo czy dopochwowe? i dzieki za wszystkie odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach