Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bondziorno

Zrobiłam paste cukrową... i wiecie co ??

Polecane posty

Gość Bondziorno

No i gówno jakieś wyszło. Zrobił się parzący karmel ! :O Tylko się poparzyłam. Proszę mi podać jakaś dobrą recepturę i sposób przygotowania. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość toznowuja
witaj w klubie :(:(:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bondziorno
No tak, ale wiem że nie na gorąco :P Ale jak wystygło to było twarde jak cukierek :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×