Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siksuniaaaaaaaaa

Dziwne plamienie co robic

Polecane posty

Gość Siksuniaaaaaaaaa

Hej Witam Was Mam taki problem ,otoz od 10 miesiecy biore tab antykoncepcyjne ,pierwsze szesc miesiecy bralam Rigevidion ale potem zmienilam na Stedril 30 wlasnie koncze 4 opakowanie (zostly mi 2 tab do konca),teraz nie robilam przerwy bo matury i dzisiaj mam ostre bole brzucha goraczke jakby mdlosci i leci mi w bardzo malych ilosciach jakby czarna tak krew. Czy to mozliwe ze to okres? Czy mam dalej brac tab do konca( chodzi mi o te 2 ost z opakowania) . Do lekarza pojde w pon bo niewiem gdzie teraz moge nawet go znalesc Plis o odp

Gość mikigaga
czasami tak jest ze podczas brania anty , wystepuje plamienie , moja siostra to miala a lekarz powiedział jej ze to plamienie to zaburzenia hormonalne i zmienił tabletki bo tamte" niepasowały" do jej organizmu

Gość Siksuniaaaaaaaaa
mi sie wydaje ze mi tez nie pasuja bo po malej ilosci alkoholu strasznie sie czule ,ale niewiem czy mam wziasc te 2 ostatnie czy juz odstawic?

Gość mikigaga
to moze pojdz do gina , ja bym raczej niebrała tych 2 tabletek i wstrzymaj sie jak narazie od sexu ..... gin napewno ci zmieni tabletki , no bo wiesz , kazda kobieta ma inny organizm , jedna dobrze znosi hormony a drugiej kobiecie organizm zle znosi te same hormony, zobaczysz ze tak ci powie doktor, i niemartw sie kochana , bedzie dobrze wszystko:)

Gość platki z mlekiem
wez do konca moim zdaniem a w pon idz do lekarza

Gość Siksuniaaaaaaaaa
ok to wezme te 2 do konca ale i tak planowalam teraz miesieczna przerwe