Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja099

Mam pieprzyk

Polecane posty

Gość Anastazja099

Na jednej wardze sromowej mam dużego pieprzyka.Jestem jeszcze dziewicą i często zastanawiam się czy bardzo przeszkadzałoby to facetowi?Czy uważałby,że to brzydkie?Powinnam to usunąć przed pierwszym razem?Czy jak pójdę to usuwać to normalnie będę musiała stanąć bez majtek przed lekarzem.Nigdy nie byłam u ginekologa i jakoś mnie to krępuje.Nie wiem co robić.Zostawić to,nie ruszać czy usunąć?

Gość seba-student
A jak chcesz to usunąć bez rozbierania się.Mi niestety by to przeszkadzało :o

Gość Eliza-pedagog-UW
Skarbie bardzo mozliwe ze to nowotwor wargi sromowej. Idz jak najpredzej do pediatry! Pozdrawiam Eliza

Gość maniekaaaaaaaa
słyszałam raz o takim przypadku nowotwora:/ dziewczynie musieli uciac poł cipki:/ :classic_cool:

Gość audreysięodchudza
No ja wiem...czyli powinnam to usunąć bo pewnie większości się nie podoba.Piszcie czy wam to przeszkadza.

Gość Tomek z Opola
Nie podoba nam sie; gdybys byla moja dziewczyna i stanela naga przedemna to bym sie zbeltal na twoj widok

Gość Anastazja099
Przestańcie mnie straszyć!Miałam cos podobnego pod pachą.Właściwie identyczne i tydzień temu mi to usunęli.Wszystko ok.Sposobem elektr.-chirur.Dlatego zaczęłam zastanawiać się czy tego też nie powinnam pokazać dermatologowi i usunąć.Sama nie wiem...Nie chcę pokazywać się nago.

Gość Mirellaa
jezeli mialas juz cos takiego w innym miejscu i trzeba bylo to usunac to znaczy ze mozesz miec jaka chorobe skory, moze nawet raka w poczatkujacym stadium? idz jak najszybciej do dermatologa. mogla bys tez dac zdjecie na forum jezeli sie nie krepujesz:)

Gość audreysięodchudza
Ale pani dermatolg babdała mi coś podobnego w innym miejscu i stwierdziłą,że nie jest to nowotwór złośliwy.Więc to raczej nie powinien być rak.Trochę się boję.

heh... nie słuchaj tego gadania bandy debili...to tylko pieprzyk, nie wystraszy faceta, chyba że to będzie ciota jakaś, ale jeśli źle się z tym czujesz to usuń

Gość Anastazja099
Dzięki...Podniosłaś mnie na duchu...Jednak nie wiem sama,chyba zdecyduję się na usunięcie.

Gość tez mam takiego
slodkiego pieprzyka na prawej wardze.nic sie nie przejmuj facetci na to leca

Gość taka prawa i tyle
Ciekaw kto na tol leci.Mi by sie żygac chciało 🖐️

ja tez mam pieprzyka na wardze ale mojego faceta strasznie to kreci ;)

Gość Anastazja099
Ja jestem załamana...Nie wiem co robić...czy usunąć czy zostawić.Jednego kręci,drugiego nie.Nie wiem na jakiego trafię ,boję się ,że zrażę i jego i siebie.Dobrze,że narazie nie planuję współżycia,ale myślę przyszłościowo.Co byście zrobiły?Usunęły czy zostawiły?

Gość Sandrunia25
Nie masz co się denerwować, może to poprostu zwykły, nieszkodliwy pieprzyk. :) ja jednak poszłabym do lekarza, niech on na to rzuci fachowym okiem. Bo może to być coś groźniejszego. Lepiej dmuchać na zimne.

Gość Sandrunia25
Aha i jeszcze jedno. Nie obawiaj się wizyty u lekarza. Ja dośc nieadwo też byłam na pierwszej wizycie, tyle lat odwlekałam bo niemiłosiernie sie wstydziłam, bałam. Ale naprawde to nic strasznego. Teraz się z siebie śmieje dlaczego taka głupia byłam. Lekarz już niejedno widział, badanie trwało zaleswie kilka sekund, wogóle się nie czuje skrępowania.

Gość audreysięodchudza
Wielkie dzięki.:)Wybiorę się do lekarza.