Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojęcia

OD ILU KG DZIECKO MOZE JEZDZIC NA TEJ PODKŁADCE OD FOTELIKA ??????????

Polecane posty

Gość nie mam pojęcia

musze kupic fotelik i nie wiem czy nie kupic juz samej tej podkładki ? Od ilu kg czy od jakiego wzrostu dziecko moze juz w takim jezdzic?

hmm ja tez nie wiem, ale moja bratanica wazy ok. 24 kg i juz od ponad pol roku jezdzi na samej podkladce, ma 5 lat, zobacz u sprzedajacych na allegro powinno byc to ujete w opisie :>

Gość Allegrowiczka pełną gebą
Dodam,że kupilismy go jakieś 2 lata temu,ale na poczatku sie nie sprawdzał bo syn czasem usypiał w aucie i niestety nie było mu w nim wygodnie.

moja bratanica ma wlasnie cos takiego jak pokazala Allegrowiczka :) teraz ma sciagniete zaglowek i oparcie i ma samo to siedlisto, ale nei wiem czy to trafione rozwiazanie bo jak ona spi to leci na wszystkie strony siedzenia :/

Gość Allegrowiczka pełną gebą
Mojemu synkowi nadal leci głowa bo zdazy mu sie zasnąć w aucie ale kupiłam zagłówek i o niego opiera....http://www.allegro.pl/item359309568_polecam_goraco_zaglowek_samochodowy_pirat_.html podobny do0 tego i troche rozwiązuje to problem.Opinie specjalistów mówia,że dziecko które skończy 4 lata moze jeżdzic w foteliku który nie posiada swoich pasów tylko jest przypiety jak te do 36kg(pasem samochodowym) ale z doświadczenia uważam ,że to jednak za wczesnie.