imflyinghigh 0 Napisano Maj 17, 2008 mam problem..ostatnio uprawialam petting z chlopakiem bylo naprawde fajnie.Dotykal mnie tylko palcami i podkreslam ze oboje bylismy w ubraniach a teraz mam duzo schiz np nie wiem czy mi sie spoznia okres czy to przez stres dzisiaj przycisnelam swoj sutek i wylało mi sie z niego troche jakiejs substancji bialej...:(( boje sie :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*lollipop* 0 Napisano Maj 17, 2008 żartujesz,prawda?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 17, 2008 nie zartujeee!!boje sie tej wydzielinyy z sutkaa a jak np neichcacy jakims cudem plemniki znalazly sie na jego palcuu??schizuje:/? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna em 0 Napisano Maj 17, 2008 Byliście w ubraniach i boisz się ciąży? :O A pokarm nie pojawia się w pierwszych dniach ciązy-to tak na przyszłość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 17, 2008 no takk bo jak np neichcacy gdzies byly te plemniki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to plansza... 0 Napisano Maj 17, 2008 niechcacy?????? !!!!!!! :o :o :o kpisz ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*lollipop* 0 Napisano Maj 17, 2008 nie żartujesz.. :o:o a masz 12 lat? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 17, 2008 ale mi pomagacie :((( wcale nie kpie!!pytam was o arde!! bo podobno na tym forum mozna dostac dobre porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*lollipop* 0 Napisano Maj 17, 2008 podobno to my w Polsce mamy Irlandię :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna em 0 Napisano Maj 17, 2008 Owszem można, ale jest jeden warunek. Pytania muszą być sensowne :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 17, 2008 :( :// to rozmawiamy o irnlandii czy o tym co napisalamm?? pomoze mi ktos wreszcie!? nic dziwnego ze dziewczyny młode 12 letnie zachodzateraz w ciazee jak pytaja starszych a starsi maja to gdzies lub nie chca wogole pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna em 0 Napisano Maj 17, 2008 12 lat to chyba nie czas na petting i te sprawy? Jaki rodzic by pomyślał, że jego dziecko w tym wieku zaczyna współżycie :O Ok, pomogę. Jesteś w ciąży... Urojonej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*lollipop* 0 Napisano Maj 17, 2008 A pytałaś mamy? Nic dziwnego? Jak ja miałam 12 lat to w głowie miałam lalki i koleżanki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 17, 2008 pytam was i nie mam 12 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna em 0 Napisano Maj 17, 2008 Toteż odpowiadam. Jesteś w ciąży urojonej. A z tą `laktozą` wypływającą Ci z sutek idź do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*lollipop* 0 Napisano Maj 17, 2008 najpierw myśl a pozniej działaj w głowie mi się nie mieści, ze w głowie niektorzy nic nie mają, NIC i tu nie przesadzam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*lollipop* 0 Napisano Maj 17, 2008 dobra jak nie 12 to 13 wielka mi różnica :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elenasss 0 Napisano Maj 17, 2008 ona zadaje te pytanie juz po raz enty!!! Na ciaza,porod macierzynstwo zamieszczala topiki chyba z 10 razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 no i extra jest 18 i nadal nie mam okresu..nawetsie niezapowiadaazawszedostawalam 12-14 gdzies tak;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 =(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 widze ze jak zwykle pomogą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 =((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*andzia* 0 Napisano Maj 18, 2008 elanass Śliczniusi jest Twój synek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 =// :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 ja mam podobny problem , uprawialam z chlopakiem peting , nasienie skaplo w okolicy wejscia do pochwy , zaczełam robic testy ciazowe , pierwszy test zrobiłam w dniu @ a nastepne co kilka dni , przed wczoraj rano zrobiłam ostatni test , wyniki na kazdym negatywne, ZROBIŁAM 8 TESTÓW CIĄŻOWYCH, CZY mimo tego moge obawiac sie ciazy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 mi nikt nie pomogl to tobie pewnie tez nikt nie pomoze ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 myka , skoro byliscie w ubraniach to jak te plemniki mialy se przejsc dalej , co? NIE JESTES W CIAZY , jakby kazda kobieta zachodzilaby przez ubranie w ciaze to na swiecie by sie tyle ludzi niepomiescilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 ale ten okres i te objawy ;( tego sie wlansie boje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach