imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 a czemu jestem idiotka bo pytam? podobno kto pyta nie bladzi?? obalacie teorie starozytnych myslicieli??:>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 nie jestem idiotka , ja tu opisuje mój problem a nie jakies tam i rycze , dlaczego odrazu musze byc nazwana idiotką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 ja jestem malo bystra a ty what the fuck jestes zbyt do przodu,wiesz co to postinor wogole? bo chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 nina jestesmy idiotkami bo pytamy i chcemy tylko odpowiedziii taka tolerancja w Polsce:) trzeba sie do tego przyzwyczajac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 my chyba mamy problem i chcemy zeby nam ktos poradzil , czy to takie dziwne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 myka , poprostu sie tym nieprzejmuj , niech se pisz a na nas , niezycze nikomu takiego problemu , przeciez ja tu nikogo niewyzywam ani nic ,... tylko pisze o moim problemie:O poryczalam sie znów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 podobno petting jest bezpieczna forma seksu i lepiej brac sie najpierw za petting niz za seks wiec o co wam chodzi? kochalam sie z nim? nie chcielismy tylko sprobowac a schizy kazdy moze miec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 nina ale pomimo tego z eone mowia ze ejstesmy glupie tak naprawde to one sa bo tylko inteligentny czlowiek potrafi odpowiedziec na pytanie "na poziomie" nigdy nei slyszalam zeby inteligentny czlowiek zapytany o cos wyzywal od idiotek;] wy slyszeliscie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wybaczcie dziewczyny Napisano Maj 18, 2008 ale tyle osób już Wam odpowiedziało, a Wy nic, że nie dziwcie się, że puszczają nerwy, bo ile można. Zadna z Was nie jest w ciąży - amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 myka , trzymam za ciebie kciuki zebys niebyła w ciazy jak niechcesz, a ty trzymaj za mnie , tez mam schizy ...:O ale prosze cie zrób test , dla swietego spokoju , kamien spadnie ci z serca bo W CIĄZY NIE JESTES! A POWIEDZ MI boisz sie zrobic test? ja tez sie balam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 ja mam 17 lat , a myka ile masz lat? wiesz ja ciagle schizuje , myka w ciazy nie jestes!! mialas ubranie przeciez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 myka jestes? ja ciagle schizuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojjjj Napisano Maj 18, 2008 co wy tacy nerwowi!mlode dziewczyny ,no dobra z wiedza na temat sexu niewielka ......ale kto z nas byl jasnie oswiecony jak zaczynal? ja odpowiem panikowalam tak jak wy.tez zdawalo mi sie ze plemniki gdzies sie czaja w pokoju . jezeli nie doszlo do wytrysku w przedsionku pochwy ,lub chlopak na palcach nie zaaplikowal spermy do srodka ZAPLODNIENIE JEST ABSOLUTNIE NIEMOZLIWE!!i kropka plemniki poza organizmem kobiety gina w kilka minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 ale moze se te plemniki tam wpłyneły :( rycze ciagle :O bo plemniki sie poruszaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 chodzi o to ze podczas petingu bylam nago i ze plemniki moga sie poruszac i se przejsc, myka--> na twoim miejscu niemartwiłabym sie wcale, byłas w ubraniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 no wcale nie mam powodu do zmartwien:/ nie amm okresu i wycieka mi cos z sutkow jak nacisne tzn zdarzylo mi sie to trzy razy 2 ostatnio a jeden raz jakies 3 miesiace temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis08 0 Napisano Maj 18, 2008 lepiej zglos sie do lekarza jak najszybciej wydzielina z sutka to nic dobrego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 chyba ze ciaza:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis08 0 Napisano Maj 18, 2008 nie wiem czy ciąża raczej nie powiedzalabym..... mowie ci idz jak najszybcie do lekarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 myka--> nie jestes w ciazy , mojej mamie tez cos takiego wyciekalo i dostala tabletki . a ja mam takie schizy ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis08 0 Napisano Maj 18, 2008 bylam u ginekologa i poradzil mi zebym badala swoje piersi a wydzielina z sutkow to mozebyc nawet zagrozenie nowotworowe..wiec lepiej sie przebadaj powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 ja to tak schizuje , rycze ze jestem w ciazy , :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8Ada9 0 Napisano Maj 18, 2008 no jasne i pewnie Ci jeszcze pokiwa i powie Ci ze wlasnie idzie cIE ZAPLODNIC... ninie gadasz ze nie ma sie co martwic bo w ubraniach byla i ze w ciazy nie jest a ty sama zrobilas 8 testow i dalej sie boisz choc nie potrzebnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 ada --> a ty bys uwierzyla testom , zrobilabym jeszcze jeden ale mam okres , po okresie zrobie beta hcg albo test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Maj 18, 2008 ja pierd*le ale zal:) tak moge miec raka cieszmy sie:) i zycze tobie zebys nigdy w zyciu nie mial/mialaraka :) i naprawde zycze to z dobrego serca to nie zadna aluzja powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 what de fuck , niesmiej sie z jakiegos raka , a moze ta dziewczyna sie teraz na amen wystraszyla ???? niedosc ze ma lęk przed ciązą to jeszzce o raku jej piszecie , myka , bedzie wszystko dobrze, to nie rak ani nie ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8Ada9 0 Napisano Maj 18, 2008 jeden test juz zrobilam w styczniu to bylo po postinorze bo mialam bardzo dziwne objawy typu nudnosci nadety brzuch smaki itd, wyszedl negatywny szczerze mowiac zdzwiwilam sie troche bo juz sie nastawilam na to ze moze jednak te tabletki nie zadzialaly chcialam zrobic kolejny test tydzien pozniej ale okres sie pojawil i od tamtej pory nie robilam zadnego testu uwiezylam tamtemu testowi i skoro wykazal ze nie jestem to nie jestem proste tym bardziej jezeli mialabym robic az 8!!! jeden moze sie pomylic fakt ale 8? nigdy w zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajotka nina Napisano Maj 18, 2008 ja tez nikomu zle nie zycze , to jest dopiero tragedia miec raka , wiec zastanów sie co piszesz---> what de fuck Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach