Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samanta - krakow

co wtedy???

Polecane posty

Gość samanta - krakow

hej mam problem, moja praca moze nie ma ciezkich warunkow ale wyglada tak: siedze w biurze przed kompem 8 godzin, nie mam swiatla dziennego a okno to szyba wmurowana, wychodzaca na korytarz,i tylko klime od ktorej juz sie nabawilam alergii, wiem ze bedac w ciazy przy kompie mozna pracowac 4 godziny, takie sa przepisy ale co mam innego robic jak na tym polega moja praca? jak sie klima zepsuje to jest ciezko szczegolnie latem... wiem ze pracodawca powinien zapewnic inne pomieszczenie ale nie ma takiego wolnego... czy powinnam isc na zwolnienie? jak to wyglada przy takiej pracy?

ja bym poszla na l-4 i juz! po co meczyc siebie i narazac dziecko...zreszta ostatnie 4 mies i tak lezalam w domu

Gość samanta - krakow
a jak to jest z prawem ze strony pracodawcy? wiem ze wiecej niz 4 godz przed kompem nie moge pracowac? ale to pol etatu a ja jestem na calym...

Gość minia nie powiazana z minkiem
a ile trzeba pracowac godzin przy kompie? co mowi prawo pracy?

Gość wracajac do tematu..
ja tez chce wiedziec ile w pracy mozna siedziec przed kompem?

ja tez pracowalam w ciazy w pomieszczeniu bez okna, bez klimy tylko z wentylatorem; w duzym stezeniu chemikaliow i halasu, 8 godz przed kompem, nic mi pracodawca nei zmienil pomimo ze powinien , ale nei mial mozliwosci technicznych wiec szef mi powiedzial ze jezeli uwazam ze nei powinnam tak pracowac to mama isc na l4 :/ na l4 w ciagu calej ciazy byla ok 10 tyg przezylam i nic mi nei bylo, wiec ty tez pzrezyjesz, a prawo mowi o pracy przy kompie ale z pzrerwami