Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nothingman

chce umrzec

Polecane posty

Gość Nothingman

bez sensu jest takie życie bez sensu jest zycie kogos to nie ma szans na zdobycie pieknej dziewczyny zle jest byc skazanym na samotnosc od urodzenia

Gość nulaa
piękno nie jest miarą szczęścia

Gość witaj w klubiee
mam dość życia tylko dla siebie! chcę kogoś wreszcie poznać, pokochać :( mam 17 lat i zero związków za sobą, tylko nic nie znaczące flirty :o

wez cegle i pobij sie w glowem, co ty wogole wypisujesz tu za pierdoly :P

zdobycie pięknej dziewczyny-->przestań,nie masz innych ambicji?czemy pięknej,a może normalnej bądż sympatycznej?

Nothingman---------tego nie wiesz na bank czy masz szanse na zdobycie pieknej dziewczyny. poza tym uwazam,ze nie uroda jest wazna ,ktora z czasem mija lecz szlachetnosc,charakter itp.

Gość Nothingman
niestety charakter teraz sie nie liczy a jedynie to ile masz zer na koncie i jak wygladasz:( co z tego ,ze jestes gotow dla panny zrobic wszystko skoro to w dzisiejszych czasach w ogole nie ma znaczenia

Z tymi zerami to przesada,nie mierz wszystkich jedną miarą,a co do twej gotowości do poswięceń,może chcesz dać za dużo?

Gość Nothingman
nie sadze zebym chcial dac za duzo tak naprawde nie mam wiele do zaoferowania nie jestem kolesiem ktory ma dobra prace i sportowa fure dziewczynie moge dac jedynie milosc i wiernosc a przeciez to tak niewiele znaczy jaka panna chcialaby kgos takiego ? ech :( zbyt atrakcyjny tez nie jestem tekze ...

ŁADNEJ DZIEWCZYNY. Pięknej kobiety. Slicznej dziewczyny. LUDZIE CO SIĘ Z NAMI DZIEJE? Czy tu tylko chodzi o wygląd? Widzac piekna kobiete ludzie odrazu przypisują jej najlepsze cechy - tak dzialamy. To bez sensu. Ja teraz nie mam ochoty zyc. Swiat ssie.

no jeśli ci zależy na pannie która tylko fura kasa i wygląd interesuje to faktycznie masz problem

ze jestes gotow dla panny zrobic wszystko-->czyli coś tam chcesz dać nie ma szans na zdobycie pieknej dziewczyny -->szukasz gwiazdy? moge dac jedynie milosc i wiernosc a przeciez to tak niewiele znaczy-->to duuużo zbyt atrakcyjny tez nie jestem tekze ...-->więc daruj sobie te piękności tylko zastanów się co w twoim zachowaniu lub podejściu jest nie tak,i nie opowiadaj że KAŻDA leci na kasę,bo to bzdura.powodzenia. PS zmień nick na "chcę żyć" :)

dziewczynie moge dac jedynie milosc i wiernosc a przeciez to tak niewiele znaczy jaka panna chcialaby kgos takiego ? ech ----------alez w dzisiejszych czasach to bardzo duzo!!!!! teraz ,gdy wiernosc i milosc schodzi na psy. gdybym byla wolna osoba to bylbys w moim centrum zainteresowania i wierze, ze takich dziewczat jest wiecej. wiec uszy do gory i cierpliwosci na Ciebie tez przyjdzie czas.

1219ania-----------mamy podobne mysli :) czyzby przyjazna dusza? :)

Gość Nothingman
nie wiem ja to dokladnie jest akurat z Tą panną w kazdym razie kazdy facet chce miec piekna laske i taka jest prawda chociaz sa w sumie rozne definicje piekna i rozne gusta ja taką spotkalem , moja wysniona ,ale Ona niestety nie przejawia chęci wspołpracy ,ze tak powiem :( w sumie wiele Jej nie moge dac ,w kazdym razie jeszcze nie teraz

Gość miś koralgol
tak tak, na szczęście EMO wytłucze się samo!!

Gość idz spać chłopcze
brak snu zle wpływa na urodę

Gość Nothingman
lol nie jestem zadnym emo mam przezyte 20 pare latek i co nieco moge powiedziec o tym wszystkim

Gość Ja też chcę umrzeć...
Jestem brzydka, a życie takiej kobiety jest bez sensu. Wszyscy faceci myślą tylko o pięknych kobietach, nawet ci nieatrakcyjni i niemający wiele do zaoferowania...

Gość baba z internetu
słuchajcie , a zróbmy sobie baranka z przytupem o betonową ścianę :) - umiecie? Na wiosnę wszystkim odbija :D:D:D

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk
ja też chcem umrzeć .Wygladam strasznie ble ble a wokoło siebie widze same ładne i jak tu zyć?

Gość dsfsdf
wszyscy chca umrzec bo chca miec laske, kiedys tez tak myslalem, ale dzis zaluje ze sie hajtlem, teraz to chcialbym byc znow wolny KOLEGO cIESZ SIE WOLNOSCIA!!

przejdą wam te chęci rozstania się z życiem, przeczekajcie :-) było tutaj bardzo wiele podobnych tematów, chyba chodzi o terapeutyczne działanie wyrzucania z siebie goryczy i nagromadzonych emocji, dlatego tyle tego typu topików