monik997 0 Napisano Maj 18, 2008 witam, niedawno kochalam sie ze swoim chlopakiem na tak zwanzego jezdzca, gdy on skonczyl ja jeszcze chwile byla na i troche sie \\\"bujałam\\\" okazalo sie ze wyplynela sperma z pod gumki, chyba zostala we mnie ale najglebiej jakies 3 cm, mam nieregularne cykle ale chyba byl to drugi dzien plodnego cyklu, czy mozliwe jest ze jestem w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyliaaa44 0 Napisano Maj 18, 2008 nieregularne, to pewnie 'stresik', to raczej nie ciąża :D dla świętego spokoju możesz zrobić test, 20zł w aptece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monik997 0 Napisano Maj 18, 2008 ale okres mam dostac dopiero za kilka dla, wiec rozwazam mozliwosc czy moglo dojsc do zaplodnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Maj 18, 2008 Lyliaaa44 cóż to za test za 20 zł? Najdroższy jaki miałam to Qucik Vue za 15 zł z groszami. A tak to Pre-Test za 10 zł :) monik997 Jak masz nieregularne cykle to test po jakichś 14 dniach od stosunku ale nie wiem czy byłby na tyle wiarygodny wynik.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monik997 0 Napisano Maj 18, 2008 glownie chodzi mi o to ze jest duza mozliwosc abym zaszla w ciaze.. a co do testow to wiem bo juz robilam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monik997 0 Napisano Maj 18, 2008 * tak powinno byc "czy jest" zamiast "ze jest" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Maj 18, 2008 no cóż. Jedynie to chyba może odpowiedzieć Ci ktoś kto był w tej samej sytuacji. Pochwa miała kontakt ze spermą, no ale to 3 cm. Chodź plemniki są przebiegłe :) Kobiety współżyją normalnie w dniach płodnych bo chcą mieć dzieci i nie wychodzi, więc też zależy od Twojej płodności :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika997 Napisano Maj 18, 2008 a inne jak uwazaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośka21 Napisano Maj 19, 2008 Możesz byc, ale nie musisz Choc jak sperma sie wylała w ciebie to duże prawdopodobieństwo ze tak, ale to tez zależy jakie miałas dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach