Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzyn_82

Kuzynka przyjaciołka od seksu

Polecane posty

Gość kuzyn_82

Co myślicie o takiej sytuacji kiedy moja kuzynka jest dla mnie przyjaciółką od seksu? Moja mama i jej tata sa rodzeństwem a my przez długie lata bylismy dla siebie tylko zwykłym kuzynostwem. Nie zwracałem na niej uwagi jako na kobiete a ona na mnie jako mężczyznę. Zmieniło sie to gdzies około rok temu kiedy ona wyraźnie choć dyskretnie zaczęła mnie podrywać. Z początku było to dla mnie zaskoczeniem i miałem pewne opory ale dośc szybko te opory zniknęły. Początkowo był to tylko taki niewiny flirt ale pewnego dnia ona zapytała czy mi sie podoba a kiedy powiedziałem, że tak to zapytała czy nie zostalibyśmy takimi przyjaciółmi od seksu. Nie powiem troche mnie zamurowała taka bezpośredniość ale stwierdziłem, że dlaczego nie No i tak gdzies od roku jesteśmy takimi własnie przyjaciółmi od seksu. Oczywiście nie spotykamy sie tylko na seks. Chodzimy tez od czasu do czasu razem do kina, na koncerty czy na imprezy. Mieszkamy w tej chiwli oboje w innym mieście co pozwala nam zachować anonimowość. Nie mamy żadnych wspólnych planów na przyszłośc. Ona ma zamiar kiedyś znaleźć sobie chłopaka a ja dziewczynę i załozyć swoje rodziny. Dopóki jednak z nikim nie jesteśmy związani to taki układ bardzo nam odpowiada. Oboje mamy udany seks i osobę do wspólnych wypadów a jednocześnie nie zamierzamy komplikowac sobie życia i wiemy, że jest to tylko układ na pewien czas. Od razu tez mówię bo wiem, że ten temat na pewno zostanie poruszony, że absolutnie nie zamierzamy miec dzieci a moja kuzynka bierze pigułki antykoncepcyjne więc jesteśmy z tej strony zabezpieczeni. W zasadzie jedynym naszym problemem jest to żeby ktos nas nie nakrył. Jak myślicie czy to co robimy to coś złego? Zastanawialiśmy sie wspolnie nad tym i doszliśmy do wniosku, że nie. Co innego gdybyśmy planowali sie pobrać i miec dzieci ale jeżeli tylko spotykamy się dla obopolnej przyjemności i jest to tylko na jakiś czas to oboje nie widzimy w tym nic złego.

Gość mi tez podoba sie koles
jestescie zboczeni, to kazirodzctwo:o jak pomysle, ze moglabym to robic z ktoryms z moich braci (tak powtorze jeszcze raz BRACI) ciotecznych to zbiera mi sie na wymioty:O to na pewno nie jest normalne, ze pociaga Was rodzenstwo

Gość kuzyn_82
Jakie rodzeństwo? To jest tylko kuzynka. Przeciez mógłbym się z nia nawet legalnie ożenić i to w kościele więc w czym problem.

natura tak to stworzyla, ze normalni zdrowi ludzie nie czuja pociagu fizycznego do osob z nimi blisko spokrewnionymi, za duzo wspolnych genow, chore potomstwo itd, a jak mimo tych tabletek wpadniecie? to sie zdarza. Trzeba brac taka ewentualnosc pod uwage mimo wszystko

co Ty gadasz, z siostra cioteczna nie moglbys sie ozenic legalnie w naszym kraju w zadnym wypadku, to nie jest tylko Twoja kuzynka tylko siostra cioteczna, moglibyscie sie pobrac, gdyby np wasze babcie byly siostrami, ale jesli rodzice sa rodzenstwem to zdecydowanie za bliskie pokrewienstwo

Gość kuzyn_82
Mylisz się mógłbym się z nia ożenić i są takie wypadki. Ostatnio było o tym w Rozmowach w toku

Gość mia mia mia
wiesz gdyby to bylo normalne to rodziny odwalalyby orgie to wasza sprawa co robicie ja uwazam ze jesli nikomu nie dzieje sie krzywda to robcie co lubicie... milego dnia:D

Gość kuzyn_82
No właśnie komu tu dzieje się krzywda :)

no tak chyba po dlugich staraniach, pisaniu jakichs pism i roznych cyrkach. Nie moglbys tak po prostu pojsc do kosciola i zamowic sobie slub z corka siostry czy brata ktoregos z Twoich rodzicow. I tak bedziecie robic co chcecie, ale to nie jest normalne w zadnym wypadku. Zobacz dawniej rodziny krolewskie wlasnie zawieraly malzenstwa w tak bliskim pokrewienstwie. Zgadnij dlaczego bylo tam tak duzo psychicznie chorych, ulomnych fizycznie i dziwnie wygladajacych ludzi?

no dobra nie dzieje sie krzywda, ale to nie jest normalne, uwazasz, ze jesli nikomu nie dzieje sie krzywda to juz wtedy to rzecz normalna? Krzywda stanie sie dziecku, jesli ona zwymiotuje tabletke bo bedzie miala niestrawnosc i zajdzie w ciaze

Gość kuzyn_82
Dlatego, że oni zawierali takie małżeństwa z pokolenia na pokolenie. Stąd te problemy. Teraz jeżeli zrobisz odpowiednie badania to dzieci będa zdrowe. Poza tym jak pisałem my nie zamierzamy się pobierac ani miec dzieci.

ale powiedz ze normalne to to nie jest:) nawet jesli nikomu nie dzieje sie krzywda

Gość ale maksymalna beznadzieja
ciebie koleś to już nikt kompletnie nie chce, że musisz się rodzinnym seksem wspierać?:O nie dość, ze brak ci logicznego myslenia, to na dodatek jestes pewnikiem maksymalnym pasztetonsem:P

Gość Znawczyni tematu
Można zawierać małzenstwo cywilne z kuzynem. Slub kościelny natomiast jest mozliwy po udzieleniu dyspensy u papieża. Każdy przypadek jest badany, ale zazwyczaj taką zgodę się dostaje

wyrażam kolektywny żal z powodu pasztectwa autora topiku i jego sex-kuzynki, który to pchnął ich w swoje ramiona. Normalni ludzie szukają seksu poza rodziną. :P

Gość heńkoo
Co się czepiacie jeżeli jest im dobrze i nikogo nie krzywdzą.

Gość juz ci mowie jak to sie
skonczy kazirodztwo to raz nie szukacie inych partnerow bo po co wiec nie znajdziecie uklad na TERAZ przemieni sie w na zawsze beda klopoty z rodzina ktos was zreszcie przytnie bedzie placz i zgrzytanie zebami oby tylko wpadki nie bylo

Kodeks kanoniczny nie zezwala na małżenstwa z krewnymi w linii bocznej do 4 stopnia pokrewieństwa włącznie czyli tak jak w twoim przypadku nie dopuszczalne są także malzenstwa miedzy dziećmi rodzeństwa ( wy jestescie tym 4 stopniem) .Dyspensy się zdarzają ale musialabys miec baaardzo solidne podstawy poza tym mowisz ze to tylko seks a ot tak za chwile ze moglbys sie z nią ożenić:) nie zaierzacie miec dzieci, pomysl co by bylo gdybyscie wpadli,a to sie przeciez zdarza.:)

Gość sexkuzyn
ja też mam właśnie związek z kuzynką i to ja mam 17 lat a ona 15 i jest nam zajebiscie i nawet nie raz ześmy sie stukali i nas brat przyłapał ale powiedział ze nie powie bo niechce mieć przypału i dalej jesteśmy ze sobą tylko ze my sie spotykamy tylko dlatego zeby sie stukać

Gość gospocha
nie moglbys sie z nia ozenic, zbyt bliskie pokrewienstwo, nie moglbys sie ozenic nawet, gdyby wasi dziadkowie byli rodzenstwem, rowniez zbyt bliskie pokrewienstwo...

Gość gospocha
kupienia zgody ?? no chyba ze ktos ucieka sie do takich sztuczek, tylko ze to jest korupcja, a korupcja jest karalna, ludzie nie beda siedziec cicho, zwlaszcza wasza rodzina, jakby doszlo do slubu, ktos to zglosi, bedzie toczyc sie sprawa o uniewaznienie malzenstwa, dojda w koncu kto wam udzielil slubu i dojda do tego jakimi drogami :O powodzenia zycze :P

>> tylko ze to jest korupcja, a korupcja jest karalna, Nie korupcja, tylko nieewidencjonowana opłata administracyjna :classic_cool: >>jakby doszlo do slubu, ktos to zglosi, bedzie toczyc sie sprawa o uniewaznienie malzenstwa, Wszystko załatwia się legalnie, a drobna opłata administracyjna jest po to, zeby sędzia za długo się nie zastanawiał nad pozytywną decyzją ;)

Gość no prawda jest taka
kto kuzynki nie przeyebie, ten nie będzie w niebie. Proste.

Gość kuzynek o dużymprąciu i małym
rozumku jesteś. wyuzdane gówniarstwo i tyle. i jeszcze się z tym afiszujesz na forum internetowym, bleeee mały głupi gówniarz z prąciem zamiast rozumu

sex z siostrą cioteczną... ok bzykajcie się ale to nie jest normalne :o i nawet twoja brzydota tego nie usprawiedliwia .... a nie miałeś nigdy ochoty na matkę? babkę? ciotkę? Nieznany Sprawca>>"dymaj chłopie ile wlezie, masz darmowe bzykanko bez żadnego starania sie, każdy by tak chciał" psa też byś posunął? albo jeszcze lepiej trupa w kostnicy? pomyśl darmowe bzykanko bez żadnego starania się ....

z kuzynką, to można się uchlać, pośpiewać sprośne piosenki, potańczyć na weselu, ale z łapami pchać się pod kiece, jakoś nie po gracku, to tak jakby swoją matkę widzieć nagą, wstydliwe i jakby mocno zboczone......

Gość alkimd
tylko kuzynka? Gdyby była siostra to by był powód do niepokojów. Ale kuzyneczka? eeee drobiazg. Nie żałuj sobie.Nawet nutki pikanterii to pewnie dodaje. Gdy dwie dorosłe osoby zgadzają się to robic czemu im zabraniac. Ciekawe co wy byscie zrobili gdyby wasza siostra czy kuzynka chciałą się sexic z wami. Odrzucilibyscie? Skoro rodziny nie chcą zakłądac i tylko sex to co złego?