Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

8Ada9

czy moglo dojsc do zaplodnienia?

Polecane posty

hey mam do was pytanie. Dzisiaj powinno mi sie zaczac jajeczkowanie dziwi mnie brak sluzu, znaczy sie w srodku cos tam niby jest ale przewaznie to czuje jakby mnie zalewalo a tu nic, pierwszy raz tak mam.. wczoraj moj sluz byl lekko bialawy a dzisiaj zero. Dodam ze wspolzylam z chlopakiem 7go dnia cyklu do konca a cykle mam mniej wiecej 25-28 dni. Piersi bola mnie od wczoraj, znaczy sie zaczely wieczorem... cos mi tu nie gra... jakos tak za wczesnie zaczly mnie bolec do jest dopiero moj 11 dzien cyklu.

odswiezam... mam nadzieje ze ktos sie tutaj zjawi

mnie ostatnio tez cycki zaczely wczesniej bolec i okres przyszedl wczesniej niz powinien

jezeli moj cykl mial by byc wczesniej to pewnie bym zaciazyla bo wtedy 7dzien byl by na bank plodny... co do testu to musze czekac do terminu miesiaczki zeby test wyszedl prawidlowo

chcialam wiedziec tylko czy jest taka mozliwosc

rozumiem gdyby mnie zaczely bolec tydzien przed miesiaczka ale nie ponad 2 tygodnie przed jezeli miala by ona nastapic tego 28 dnia

Gość zawsze jest możliwość
niestety ale chyba małe prawdopodobieństwo u ciebie 8Ada9

jedni mowia tak drudzy tak, ehh ja juz sama nie wiem :( w sumie plemniki przezywaja w sluzie do max tygodnia wiec ja mysle ze szanse sa

czemu myslisz ze jest male prawdopodobienstwo? jajeczkowanie w moim przypadku przy takich cyklach jakie mam powinno nastapic mniej wiecej od 10-14 dnia cyklu