Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamondo

Co sie dzieje z moim ciałem??

Polecane posty

Naprawde nie wiem co sie dzieje i okropnie sie martwie. przede wszystkim spoznia mi sie okres ok 3 tygodnie. myslalam ze to ciaza. poczatkowo nie mialam zadnych objawow jednak po jakims czasie zaczelam zauwazac rozne rzeczy. nie wiem czy tak ma byc ale np mialam dni kiedy strasznie krecilo mi sie w glowie, nie caly czas tylko kilka dni, inne kilka dni ciagle bym spala, jeszcze inne dni bylam wiecznie zmeczona. jednak stałym objawem moga byc zmiany w piersiach: brodawki jakby spuchly i widac na nich zyłki. zrobilam trzykrotnie test ciazowy, w odstepach kilkudniowych, zawsze rano. Wszystkie negatywne. Jednak okresu nadal nie ma. niedawno zaczelo pobolewac mnie podbrzusze. pierwsza mysl: okres. natomiast po chwili zauwazylam ze to nie ten bol ktory zawsze mialam przed okresu lub w jego trakcie. od wczoraj bolą mnie jajniki, mam jakby skurcze przy gwaltownych ruchach, wstawania z krzesla, schodzenia ze schodow, czasem nawet podczas zwyklego chodzenia! dodatkowo mam wrazenie ze podbrzusze jest nienaturalnie twarde.. za niedlugo ide do ginekologa ale do tej pory chyba zwariuje. Czy ktos z was wie coż to moze byc?

Gość nomtentego
kurcze, wybierz się jak najszybciej do lekarza:(

Może jakoś dziwnie przechodzisz torbiel jajnika?... Twarde, bolesne podbrzusze by się zgadzało, okres też się może spóźniać, nawet piersi mogą się zmienić, bo przecież hormony wtedy nie są w porządku... Ale zawroty głowy?... Nie wiem. Kiedy masz wizytę u gina?

Gość mysle ze to jednak ciaza
testy czasem zawodza, niektore kobiety tak maja ze we wczesnym stadium ciazy maja zbyt malo tych hormonow i nie wychodzi to wtescie. nawet u niektorych w badaniach krwi nie wychodzi na poczatku, ze sa w ciazy.

Gość sslslllsls
Taaak wybierz sie do lekarza... tyle że psychiatry. po prostu nie ma to jak histeryczki z urojoną ciążą.

jutro bede dzwonic i postaram sie na srode bo wczesniej mi nie pasuje... torbiel.. groznie brzmi

No ale faktycznie, ta senność... Może testy się pomyliły... Jak najszybciej do gina, tak czy owak.

Torbiel to nic strasznego, ale trzeba się nią zająć, bo zaniedbana może być groźna.

Gość sslslllsls
Brednia. Kolejna idiotka, której odwala ze strachu przed ciążą.

sslslllsls - bez epitetów dobrze? ja Cie nie obrazam

Gość problemowaww
ja tak miewam od czasu do czasu, te same bolesci, raz na jakis czas, i spozniony okres. nie wiem jaka temu przyczyna, wydaje mi sie ze to sa zaburzenia hormonalne, ale tak bywa, ze czasem okres spoznia sie ... tak jak mi ostatnio caly m-c, i stad tez te bole podbrzusza. ale lepiej idz do lekarza bo tutaj nikt cie nie zbada;)