Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość break of celina

CZY obawiac sie dalej ciąży? wpiszcie

Polecane posty

Gość break of celina
bo jak sie czyta to czlowiek mysli ze tak jest , to dlaczego te kobiety opisywały ze były w ciazy i okres był... ?:O

KRWAWIENIE czasami jest, ale nie okres. Jesli masz okres normalny, taki jak zwykle to nie to. A jak bym napisała, że urodziłam zielone dziecko, to też byś myślała, że czasem się zielone dzieci rodzą?;-)

break...Ty sobie normalnie jakas ideologie dorabiasz bo tego!!! jaki okres?? chyba bycie w ciazy oznacza BRAK okresu i to jest pierwszy objaw ciazy...a Ty na odwrót.Wstyd! ile ty masz lat? ja nie weim nawet czy bym sie odwazla zapytac lekarza o to zeby mnie nie wysmial... ja rozumie ze moza sie martwic i bac o ewentualna ciaze ale jak sie NIE MA okresu...a nie jak masz obfity okres trwajacy tyle co zawsze!!!! ale jak powiedzial kots - Twoja kasa, idz se rob ta bete. jak mozna miec okres i byc w ciazy...wytlumacz mi to , bo albo ja jakas niedoinformowana jestem, albo jakies trendy sie w medycynie zmienily.... :O

kreteczka---mysle ze wlasnie by tak bylo.... ale jak ktos nie widzi roznicy w plamieniach a KRWAWIENIU to ja nic na to nie poradze....

Mandywendy, słusznie prawisz:-) Ja spadam stąd, bo już siły nie mam do tej kobity;-p

Gość taka jak wszyscy
nastepny topik zalozysz jak bedziesz po 3 cim okresie i zrobisz 20 negatywnych ttestow :/

ja juz tez sil nie mam...i to tak od 2 miesiecy, bodajze.... a do lekarza nie laska pojsc... 🖐️