Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja1984

kto nie cierpi myć włosów i rzadko je myje??

Polecane posty

Gość ja1984

ja raz na tydzień, nie nawidzę mycia.

Gość a ja myje codziennie
tak jest najkorzystniej dla skóry, pod warunkiem że używa się odpowiednich szamponów

Gość ja1984
mmowiac powaznie nie myje ich wcale zgarniam ten smalec na patelnie i smaze kaszanke

Gość TO TAK SAMO JAK TY
Myję raz w tygodniu i na dodatek to wielki problem!i tak już od lat! Jestem pełna podziwu dla tych co każdego ranka czynią to !pozdro!!!

Gość bmn111111111111111111
a ja myje codziennie i lubie to. jak sie wykapie a nie umyje wlosow to dalej czuje sie brudna

mój 2,5-letni synek nie lubi myć włosów, za każdym razem, jak zmoczę mu włosy, jest zadyma

Gość mam tak samo jak bmn
też czuj się brudna po kąpieli jak nie umyje włosów,poza tym lubię jak moje włoski ładnie błyszczą po umyciu. Kiedyś myłam 2 razy w tygodniu i włosy mi się w ogóle nie przetłuszczały a teraz jakbym nie umyła jeden dzień to wstyd gdzieś wyjść bo "olej na głowie" :-o ale ogólnie lubie myć włosy i stosować różne odżywki, polecam kallosa z proteinami mlecznymi, pięknie pachnie i włosy są super :-)

Gość hmmm..........
Kurcze, ja tez nie lubię myć włosów :D mam z tym duzo roboty, bo dwa razy szampon, odżywka lub maska, potem wcieranie ampułek, i innych badziectw, później suszenie, wałki albo szczotka. a dodam, ze mam włosy cienkie i nie spotkałam fryzjera, który dobrze by je ścieniował, na tyle , żeby nie wpierdańczać na włoski tony lakieru. AAAAAAleeeeee, uwaga dziewczynki.!!!!!!! Mam włoski z tendencja do produkcji smalcu. I parę dni temu kupiłam specyfik o nazwie "Nafta kosmetyczna z witaminami A i E", do włosów przetłuszczających się, którym smaruje się włosy na pół godziny przed myciem. I przysięgam, nigdy, po najdroższych specyfikach, moje kłaczki nie były tak pięknie błyszczące i nie wyglądały, niczym smalec po jednym dniu.

Gość do bmn111111111111111
Ja nie tylko raz w tygodniu włosy myję ale i siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hmmm a jak sobie
radzisz ze zmywaniem tej nafty?ja próbowałam jej używać ale nieważne ile razy myłam włosy,zawsze zostawały tłuste,przyklapnięte i szorstkie :O

ja myje co 3 dni, ale nie cirpie swoich wlosów po umyciu, chocbym nie wiem jakiej odzywki czy maski uzywala, zawsze jest push-up, jakby tego bylo malo moje wlosy nie sa ani proste ani krecone tylko takie jakby powyginane :(

Gość a co to znaczy ze
Twoje włosy są push-up??

no ze wygladaja jak grzywa u lwa, bez prostowania nie wychodze z domu, jakos tak sie unosza od nasady ale nie wyglada to dobrze

Gość hmmm..........
do dziewczynki, która pyta, jak sobięe radzę ze zmywaniem "tej maski" Ażzz wzięłaam okular, hehe, kupiłam ja przy pkazji kupowania leków dla mnie i dla chłopa mego w aptece internetowej. no wqięc tak NAFTA KOSMETYCZNA Z WITAMINAMI A I E uszlachetniona nafta kosmetyczna poprawia ukrwienie cebulek włosowych, wzmacnia włosy, nadaje połysk, zapobiega ich rozdwajaniu i wypadaniu, usuwa łupież Bezpośrednio natrzećcc włosy. Po 30 minatchach umyć szamponem. Szczzególnie nadaje się do włosów przetłuszczających się. itd

Gość hmmm..........
no i dodam bez okulara, żze nigdy nie miałam tak błyszczących włosów.

Gość ja1984
podszywaczom podziekujemy juz :P ja też używam nafty z wit A+E przed myciem wcieram na troche. Lakier fajnie podsusza włosy i tapirowanie, nie widać zeby były tłuste !

Gość kurcze ja mam też problem z w
włosami muszę być codziennie rzadko ,kiedy przetrzymam dwa dni. Mam dużo pracu suszenie ,układanie zajmuje mi to okolo 1 h. brrrrrr

Gość ja lubie myc wlosy nawet
ale myje co 4, czy 5 dni... i to i tak nie musze ale myje, bo wiadomo jakis kurz osiada, czy cus ;) Ale nie susze i nie ukladam ;) Wiec sam proces zajmuje mi 5 min dluzej niz zwykly prysznic ;)

Gość Maria348
Ja myje dwa razy w tygodniu.

Gość gość
2 razy na tydzien nie lubie czesciej, jak umyje raz na tydzien to mam olej.Spotkalam w sklepie babke wiecie na glowie miala dokladnie olej.Wstretne

Gość gość
nie cierpię mycia włosów,ale myję często i wkurzam się za każdym razem jak mam myć,chociaż niektórzy mówią,że dobrzy ludzie żyją w brudzie

Gość gość
ja, myje raz na tydzien.zawsze sie przeziebiam.nie rozumiem laleczek co musza myc codziennie rano.na szczescie mam tak paskudna twarz ze nikt nie zauwazy nieumytych wlosow.i nie przetluszczaja sie, mam suche i lamliwe

Gość gość
nie fikaj psie bo ci siu.siorka wyczochram szczotką ryzowa a na koniec poprawie pumeksem. czyscioszku ty jeden. zaleczyles wybroczyny pod napleciarskim kapelutkiem?

Gość gość
Tez myje raz na tydzień, są zdrowe i do pasa