Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francek

Opuchnięty palec...POMOCY!!

Polecane posty

Gość francek

Witam, Mam problem...Moja dziewczyna obudziła sie dzisiaj i zobaczyła, że ma strasznie spuchnięty duży palec u nogi, który strasznie ją bolał...Oprócz tego z biegiem czasu opuchlizna zaczęła przechodzić na resztę stopy i na łydkę...Dodatkowo na calej podeszwie stopy zaczeły pojawiać się czerwone plamki...Najbardziej zastanawia mnie to, że nigdzie nie ma żadnych ranek ani nic podobnego, skóra nie jest nigdzie uszkodzona...Próbowała moczyć nogę w zimnej i ciepłej wodzie, ale nic nie pomaga... Co radzicie...??

Gość ...---...
Na opuchlizny należy robić okłady z wody z octem. A to co oipsujesz to być może początek jakiegoś zakażenia albo sepsy :(

Gość francek
Madry lekarz stwierdzil ze to jest zapalenie stawow co mi sie wydaje smieszne...no nic zostaje jutro isc do innego lekarza a na razie musi sie pomeczyc...chociaz w aptece babka powiedziala ze to moze byc grzybica...juz sam nie wiem co myslec, a moja dziewczyna ledwo chodzic moze a bol nic nie ustaje...

hmm, no nie wiem czy zapalnie stawow jest smieszne, a wlasnie objawia sie opuchlizna, jedno jest pewne, skoro nie zgadzasz sie z diagnoza, to tego tak nie odpuszczaj, idz z dziewczyna do jakiegos dobrego lekarza