Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stella80

sex analny

Polecane posty

Gość Stella80

wiem ze duzo dziewczyn to lubi ale mnie to boli strasznie i nie lubie.W jaki sposob sie zrelaksowac zeby nie bolalo?

Gość lalalalalal
Ten temat jest dosc czesto poruszany na forum, ale powtorze: niektore kobiety np.mnie ju z za 2, 3 razem nie bolalo i do tej pory juz nie boli tylko jest bardzoo przyjemnie i zawsze!! mam orgazm, oczywiscie uzywam oliwki takiej w zelu, niekrorzy polecaja alkohol w celu rozluznienia ale ja tego nigdy nie pratykowalam - wiec polecam rozluznic sie, uzyc nawilzenia i masowac lub wibratorkowac lechtaczke!! powodzenia!!

po pierwsze nie robić tego z byle kim, tylko z osobą do której ma się pełne zaufanie, kochaną i kochającą, która nie będzie chciała zrobić krzywdy i gdy usłyszy "stop- przestań" to delikatnie i bez dyskusji przestanie. bogata gra wstępna, połączona z kąpielą w wannie z olejkami i pachnidłami, masaże relaksacyjne, olejki do masażu etc etc, pełna romantyka pieszczoty oswajające odruchowe skurcze odbytu, najlepiej wielokrotnie zanim się zakończą stosunkiem: paluszek, język, ocieranie się penisem... samo "wejście" najlepiej poprzedzić stosunkiem waginalnym, satysfakcjonującym dla kobiety, i przeprowadzić tak żeby to kobieta wprowadziła penisa do tyłeczka, facet nieruchomo i cierpliwie powinien poczekać, pierwsze ruchy wykonywać ekstremalnie delikatnie!! bardzo powoli, niezbyt głęboko. o ile nie stosujecie prezerwatyw to użyć zarówno oliwkę jak i żel KY (lub inny lubrykant na bazie wody) jeśli prezerwatywy to bez oliwki. wielu osobom pomaga rozlużnić się nielegalna używka z rośliny Cannabis Indica czyli haszysz lub marijuana, ale jako że jest nielegalna to wiedza ta nikomu do niczego się nie przyda ;)