Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Joasi

Dziś moja córka była w komunii

Polecane posty

Gość mama Joasi

i wszystko pięknie ładnie, tyle że dostała na prezent empetrójkę. A ja, komputerowy debil, nie wiem, jak zapełnic ten sprzęt piosenkami. Wstydziłam się pytać komunijnych gości...Córka marudzi, że chce sluchać...co robić?

musisz podlaczyc mp3 do kompa i przekopiowac piosenki ktore cie interesuja

Gość mama Joasi
Model sansun. Ale ja nie wiem jak przekopiować te piosenki, o to chodzi. Skąd je brać, i jak, NIC nie wiem, kompletny wstyd.

a nie masz nikogo kto by ci pomógł????

Jak dobierzesz się do tej mp3, to powinna mieć wejście USB-taki metalowy prostokąt 1,5 x 0,5 cm (mniej więcej). Z tyłu kompa powinnaś mieć podobne wejście USB. Wkładasz (byle nie na siłę). W moim komputrze szukasz dysku wymiennego, kilkasz na niego, potem kopiujesz do jego okienka muzykę z kompa.

masz jakiesmuzyczne pliki na komputerze? poprostu podlaczasz przez kabel usb, tak jak np. aparat i kasujesz badz nagrywasz, np. owe pliki mp3muzyczne na mp trojke, a z reszta nie dali instrukacji?

Ten temat to chyba nie na to forum. Są bardziej odpowiednie przedziały-to tak na przyszłość

Gość nienormalna kobieta22
heh a cora nie wie , dzieci w tym wieku sa obeznane doskonale :P masz wogole komputer a w nim jakas muzyke?

Gość mama Joasi
Nie mam, bo goscie juz poszli, jestem sama z córką, wmówiłam jej, że do jutra przygotuję muzykę, i co będzie jutro????/

A tak na marginesie, to mówi się "być w komunii"? o.O I pamiętaj o bezpiecznym odłączeniu sprzętu :P

Gość mama Joasi
istotnie, temat nie na to forum, pomyliłam się, jestem słaba internautką, wstyd

jak nie masz kompa to po ptokach :P idz do jakis znajomych co maja niech ci uzycza i powiedza jak :)

cos w tym stylu ? http://www.odtwarzaczemp3.pl/odtwarzacze_mp3/flash/sansun_snmp1024if_1gb,p1822508658 najpierw włóz płyte Cd do napędu i zainstaluj stery, pozniej znajdz wejscie USB i podczeep mp3 kablem, który był dołączony do zestawu, powinna Cis ie jakaś ikona na pulpicie pokazać z kreatorem byc może dodawania mediów (? nie wiem, nie znam tego modelu) i juz wtedy powinnaś sobie poradzić a nie dostałaś zadnego manuala do tego ?

Gość mama Joasi
mam komputer, ale żadnej muzyki, córka używała tylko gier edukacyjnych, nie zna się, jak to dziewczynka

Gość mama Joasi
dziękuję Wam, że pomagacie, a nie naśmiewacie się.

ale jestem glupia hehehe myslałam ze nie masz kompa :P no cholera ciekawe z czego bys korzystała uzywajac neta :P juz sie nie odzywam :O

TO NIECH IDZIE DO KOLEZANKI ALBO KOLEGI, KUZYNA KUZYNKI OBOJETNIE INSTRUKCE PRZECZYTAJ

Gość mama Joasi
a jak już zainstaluję, muzykę łatwo ściągnę? Z czego korzystałam? Hm, piszę prace naukowe i korzystałam z samych naukowych stron.

jak nie masz nic sciagnietego do z płyty na kompa i z kompa na mp3 , płyty z muzyka napweno jakies masz :)

Gość Ściągnij sobie i zainstaluj
soulseek'a - darmowy program z netu do wyszukiwania pików muzycznych. Wyszukaj przez niego ulubiona muzyke córki, przekopiuj do mp3 i już :)

Gość mama Joasi
mam tylko płyty z muzyką powazną, dla dziecka to się nie nadaje, ech! Jestem na siebie normalnie zła.

nie zawsze da się ze zwykłej płyty na odtwarzacz, zaqlezy jakie formaty obsługuje może trzeba będzie konwertować do formatu mp3 alno wma

wiesz mozemy ci przesłac jakas muze na maila :) podaj maila i napisz czego cora słucha napewno cos sie znajdzie :)

Mamo Joasi, a cóż to miało znaczyć - nie zna się, jak to dziewczynka :P?