Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heinrich88

Brak zarostu - problem

Polecane posty

Gość Heinrich88

Witam, piszę z takim problemem - w sierpniu bede mial juz 20 lat a wciąż nie mam zarostu na twarzy, jedynie maly meszek pod nosem ktory wystarczy ze zgole raz na 1,5 miesiąca. Przeszkadza mi to z tego względu, iż jest obciachem ze mimo wieku ciągle pytają sie mnie o dowód jak chce kupic fajki czy piwo, a pozatym laski chyba traktują mnie niepoważnie, a lecą na mnie jakies 15 letnie gówniary. Marzę tylko o regularnym zaroście na twarzy...CO MAM ROBIC??!!

Gość facecik...
ja mam 19 lat i golę się od 4 lat regularnie. Ciesz się chlopie ze nie masz zarostu bo to klopot ze masakra :D ja musze sie codziennie golic na twarzy, do tego mam owlosione mocno rece, nogi i klate, no ale nie powiem - -podoba się to laseczkom :):)

Gość Heinrich88
Wiem, wiem wszyscy tak mowia. Powiem Ci tak, bez zarostu jest ze mnie ladny chlopak (juz nieraz to slyszalem od dziewczyn) a zarostem bede poprostu przystojniakiem ;) i chce miec zarost NAPRAWDE!!

Gość to zacznij sie golic i wlosy
szybko zaczna same rosnac

Gość Heinrich88
No ale co mam golic?? nic?? pisalem wczesniej ze zgalam lekki meszek dla estetyki co okolo 1,5 miecha...

jak zaczniesz golić (nawet jak nie masz czego) to włosy zaczną szybciej rosnąć

Gość Heinrich88
Czyli radzisz mi nawet golić to "nic" a moze zacznie rosnąć hmmm??:)

mój znajomy tak robił i miał później zarost :D Inny zaś nie miał włosów na nogach, dlatego je zaczął golić żeby być bardziej "męski" i też zaczęły mu rosnąć ;p

Gość olivvka
to może kobieta coś poradzi? po pierwsz to się ciesz cholernie chłopcze! Twoja dziewczyna bęzie zachwycona- uwierz. ;-] mało która, lubi całować się ze szczotką. A jeśli TAAAK bardzo Ci na tym zależy zacznij się golić co 2 dzień. Nawet jeśli nic nie masz... uwierz, że się pojawią...;-) W wojsku np. trzeba się golić codziennie, więc możesz robić karierę:D! I przez częste golenie zarost szybciej rośnie. - wyprobój. Ale jak zaczną rosnąć to oł... zatęsknisz za tymi czasami;) Pozdrawiam, Oliwia.

Gość facecik...
to nie prawda!!! golenie nie ma wpłyeu na to, ostatnie badania przeprowadzone w USA to potwierdzają!! golenie i strzyżenie nie powoduje że wlos staje sie ciemniejszy czy grubszy. Możesz jeszcze sprówbować zastzryków z testosteronu, ale nie wiem czy coś da. :) pzdr600 dla normalnych

Gość Heinrich88
Mowisz ze niedobor testosteronu?? w sumie inne rzeczy mam w normie (moze nawet troche ponad:D) tylko z owlosieniem problem ehhh dopiero od jakiegos miesiaca pojawily mi sie pierwsze wloski na brzuchu a chyba to rzadkie zjawisko w moim wieku zeby bylo to tak pozno...

Gość Heinrich88
Ale miałem na myśli męskie przyrodzenie - podobno poziom testosteronu ma wplyw na jego wielkosc... wiec dlatego stwierdzilem ze chyba z tym u mnie ok bo mam ponad norme europejską...

Gość kosmetyczka z wyboru
ale czy bedziesz je golił czy nie - nic to nie zmieni, jeśli wyjdą ci jakieś i je zgolisz, włoski staną się ostre bo będą zcięte, wlos sam z czasem rosni , ciemnieje i grubieje :)

Gość Heinrich88
Myślałem nad zastrzykami z testosteronu... ktokolwiek wie cos o ich działaniu?? czy przepisze mi to lekarz??

Gość jolanta zzz olsztyna
hmmm faceci mocno zarośnięci są zajebistymi kochankami w łóżku, miała kilku :D:D:D mmmm a "baloniki" są lepszym materialem na meża, ale ja wole tych pierwszych :P:P:P

Gość backup
podobno naukowcy z USA wykryli, że na porost wąsa dobrze jest posmarować sie pod nosem kocim goownem

Gość Heinrich88
Nie odzywaj sie jak nie masz zamiaru pomoc... to jest problem i nie wiem co robic... czy isc do lekarza z tym?? zastanawialem sie czy jutro nie pojsc...

Gość haha dobre
Ty to masz dobrze, gole sie codziennie i nie jest to przyjemne, mowie ci! Pozatym mozesz wyrywac urocze 16stki a ja jestem skazany na stare pasztety :( Wolalbym nie miec zarostu

Gość Heinrich88
Wiesz co, jakos szczegolnie nie jarają mnie "gorące szesnastki" bardziej podobaja mi sie kobiety w moim wieku albo nawet z 2 lata starsze... Ide chyba dzis do lekarza... ;p

Gość DGFGHVGFNHF
mialam faceta ktory prawie nie mial zarostu (tzn golil troche woskow wlasnie co miesiac, ale to takie pojedyncze pod nosem i bokach twarzy) nie mial wlosow na klatce, a na rekach mila bardzo delikatne. i byl super:) tylko takich facetow chce;) a jak bedzies zkombinowal z lekami, zastrzykami to oprocz wlosow na twarzy klata ci zarosnie

Gość Heinrich88
To świetnie!! :) to mój porządany efekt ;)

Gość DGFGHVGFNHF
blee owlosiona klata:P

Gość Heinrich88
Wiesz z tym drugim to moze faktycznie tak nie do konca, bo dbam o sylwetkę i na dobrze umięsnionej klacie faktycznie troszke szpetnie by to wygladalo ;p

Gość Heinrich88
NIE CHODZIE MI O DRAPANIE CZY NIE DRAPANIE!! Po prostu wyglada strasznie mlodo jak na swoj wiek, i mam przez to problemy nieraz!!

Gość DGFGHVGFNHF
a twoj tata jest zarosniety? a brat (jesli masz)? moze trzeba poczekac, jeszcze ci samo urosnie w koncu jestes mlody

Gość Heinrich88
Tata ma zarost dosyć gęsty, brata mam mlodszego o 4 lata a ma juz maly wąsik pod nosem, wiec nawet on sie ze mna czasem drazni pod tym wzgledem, ehhhh.

Gość Heinrich88
A nasz owczarek niemiecki to ma dopiero futro, że hoho. Podobają mi sie tak mocno zarośnięci faceci, ehhh.

Gość Heinrich88
Wydupcaj podszywaczu!!

Gość Heinrich88
Powazny problem masz a ty sobie zarty robisz...

Gość Heinrich88
Nie przejmujcie sie ludziska- to tylko mój tata sie podszywa, żeby mnie rozpalić na wieczór. On wie, że temat zarostu mnie kręci :P