Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heinrich88

Brak zarostu - problem

Polecane posty

Gość Heinrich88
Jestem jakiś taki niezarośnięty- chyba jestem pierdolnięty

Gość Heinrich88
heh...żal...

Gość jamjest
raczej nic na to nie poradzisz, tzn pewnie da sie to 'leczyc' brac hormony itp ale chyba nie warto. Przedewszystkim to chyba troche oszukujesz z tym że to tylko brak zarostu, bo nie wierze że piwa ci nie chce sprzedać z powodu braku zarostu. Widocznie młodo wyglądasz po całości, ciesz sie że w spodniach nie masz problemu. Wydaje mi sie że powinienies to zaakceptowac, teraz to dla ciebie problem ale z wiekiem mlody wyglad moze byc atutem. Powinienes zaakceptowac, każdy jest inny, jedni sa duzi i kudłaci, inni drobni szczupli i bez włosów, tak samo kobiety sa małe, duże, z małym i dużym biustem. Nie masz sie co przejmować jedne kobiety lubią dużych i obrośniętych inne chudych i bez zarostu i nie sadze żeby byla jakas regułą że wiecej wwoli jednych lub drugich. Zdarzają sie faceci którzy całe życie nie mają zarostu, pewnie jesteś jednym z nich bo nie sądze żeby ci nagle coś wyrosło jak masz już 20 lat. Ja z kolei mam troche za dużo tego testosteronu, zacząłem się golić mając 13 lat :/, na ciele jestem obrośnięty umiarkowanie ale jestem za to na głowie powoli zaczyna brakować ;) Dobrze że moja blondyna ma taki fetysz - łysa głowa.

Heh^^ spoko nie jestem szczupły a wrecz mam dobrze umiesniona sylwetke, nieski tez nie jestem bo mam 184cm wzrostu tylko chodzi o ten glupi zarost i przez to mlody wyglad...

Gość metliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
przestan He (cos tam:P) brak zarostu to atut, ciesz sie :) a jak wszystko inne masz wporzadku to zyc nie umierac ;)

Gość mi pomogło
jesli masz taki problem to polecam ci jakies preparaty na porost włosów, ja miałem taki w płynie który pobudzał do działania mieszki włosowe,stymulując szybszy odrost włosów. mi pomogło, chyba ze to nie zasługa preparatu a "obudzenia" sie mojego organizmu. Tak czy siak polecam http://allegro.pl/item509687944_silny_tonik_na_porost_wlosow_fresh_nowosc.html

Gość KapiOwnz
Hehe, zmęczyłem sie czytaniem pod koniec pierwszej strony :) mam identyczny problem hehe, z zarostu to do policzenia na palcach wloski na brodzie xD ktorych nigdy nie widac, brak wlosow na nogach i rekach, na brzuchu itp. Zastrzyki z testosteronu zrobią z ciebie zwierzaka, wyjebane ADHD. Moja rada, zacznij robić jak wół na siłowni, nie baw sie w żadne testosterony, siłownia to dobra metoda. Z czego wnioskuje? Po chodzeniu na siłownie pół roku z gołej brody wyrosło właśnie kilkanaście małych czarnych włosków heheh. Co dziwne, jak zrobiłem sobie kilkumiesięczną przerwe to czarne włoski z brody zrobiły sie białe hehe, myśle że to ma związek właśnie z pakowaniem i produkcją testosteronu :) Ale przyznam, że golenie jest męczące, hehe, bo musze golić te przypałowe kilka włosków, dobrze ze tylko raz w tygodniu :) i popytaj dziewczyn o zdanie, gładka twarz też ma swoje plusy :P

Gość jp_czy_tan_CH.W.D.P_
mam ten sam problem nie mam zarostu kiedyś miałem długie włosy bo słuchałem metalu i wiele razy jakieś dziadki albo stare babcie mówil/ły o jaka ładna dziewczynka nie wytrzymałem psychicznie i obciołem wlłosy ale zarostu dalej brak jest to mój problem bo mam twarz (dzieciecą) przez ten brak zarostu mam ten sam problem gdy wchodze do sklepu to od razu dowód, dowód omg co robić ja piernicze czy naprawde niema sposobu aby wkońcu coś na tyj twarzy wyrosło? co robić wasze opinie nie pomogły w niczym (mam na myśli tą o goleniu gołej twarzy robiłem tak przez poł roku i nic Boże chyba tylko pomoże sznurek na szyje ;/ już nie moge nerwowo wytrzymać gdy laski się ze mnie śmieją ;/ i gdy traktują mnie jak jakiegoś niedorozwoja, kiedyś byłem odważny i potrafiłem zarywać do dziewczyn a teraz jestem tylko zakompleksionym mięczakiem( to nieznaczy, że nie potrafię sie bić ale nie o to chodzi) z resztą ciała wszystko oki TYLKO TEN PIER......... ZAROST a raczej jego brak sprowadza na mnie frustracje i nieśmiałość mój ojciec jest zarośniety brat równierz juz zaczynam myśleć, że jestem jakiś adoptowany czy coś bo nie wiem dostaje nerwosolu na widok przystojnych mężczyzn, którym ja już trace nadzieje, że kiedykolwiek będe niewiem co mam robić ze swoim życiem dałem sobie czas do końca wakacji a potem kaput ;/ dziekuję za wysłuchanie spowiedzi szaleńca pozdrowienia dla autora postu ( chciał bym mieć tyle siły w sobie co ty ale juz niedaje rady)

Gość bush
mam ten sam problem kuźwa... 19,5 lat a jedynie włosy na bródce i jakiś tandetny wąs.. choć może jest jakaś nadzieja bo zauważyłem jasne włosy po bokach twarzy... NO ALE ILE KU... MOZNA CZEKAĆ!!!!!

Gość offerma!
ja mam 36 lat i nie mam zarostu

Gość taka prawda panie
idź na siłkę i ćwicz, przypływ testosteronu gwarantowany, więcej ćwicz nogi w nich najwięcej poweru jest, nie raz już byłem świadkiem że nowi na siłce dostają więcej włosu :)

Gość ziomek11224
Oj tam mam podobny kłopot ;) tzn chodzi o to ze mam 17 lat .. ale na to pewnie jest jeeeszcze dużo czasu . nie chodzi o to że nie mam w ogóle włosów bo na nogach mam ich sporo ;) a pod noskiem meszek :P na brodzie się kilka pojawiło .. tez mnie to troszkę martwi bo brat w moim wieku już musiał co drugi dzień się golić a ja jak zgole "meszek" to miesiąc spokoju ;d za bardzo to nie narzekam ale w sumie to chciałbym się golić częściej :D no ale cóż ja poradzę jeszcze mam sporo czasu .. oby wszystko było Ok :D

Gość zuza 91
mój chłopak też nie ma zarostu i nie wiem co mu powiedzieć, ciagle narzeka, ze czuje sie jak gówniarz, ze wsyscy wokól mają, a on nie. Radziłam mu, żeby golił się codzieniie, moze to coś da, jednak jest lipa.

Gość Zielk
Ty Heinrich, czy jak Ci tam hahaahahahahah wez sobie daruj takie tępe teksty, ze masz takie i takie przyrodzenie albo ze jestes ladniutki a jak z zarostem bys byl to w ogole mniam mniam mniam

Sposób na wąsa wg mojego dziadka. Potrzebne utensilia: miód i kocie odchody. Miodem smarujesz z zewnątrz a gównem wewnątrz. Miód ciągnie włoski a kocie łajno popycha. Sumiasty wąs - murowany!

Gość 24latek.,.,.
My ostatnio trochę się zbijaliśmy z kumpla bo nie miał zarostu na klacie :D ale widzę, że takimi żartami można kogoś w traumę wpędzić. Tym bardziej, że ryjek taki dziecięcy ciągle jest odsłonięty.