Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miniuska

BIŻUTERIA NAZĘBNA SWAROVSKI

Polecane posty

Czesc:) Chcialabym Wam podac troche informacji na temat bizuterii nazebnej. Jest to jeden z najnowszych hitów w Polsce, chociaz w krajach Europy zachodniej i USA moda na biżuterię nazębną nie jest już zjawiskiem nowym.Do jej popularyzacji w dużej mierze przyczyniły się takie gwiazdy jak : Mick Hucknall z Simply Red czy Melanie C. Sama posiadam kryształek na zębie juz od okolo 4lat, wciaz ten sam.: ) Na mojej stronie allegro : http://allegro.pl/item362435840_bizuteria_nazebna_swarovski_2_1gratis_najtaniej.html znajdziecie wiecej informacji na temat bizuterii oraz zdjecia. Chcialabym Wam zaproponowac kupno takiego krysztalka. W razie jakichkolwiek pytan, zwracajcie sie do mnie:) Na pewno w miare moich mozliwosci odpowiem!

Gość przeciez to z daleka
wyglada jak dziura albo przebarwienie tandeta jakich malo.

Gość mmmalla
oo chcialabym sobie to zrobic. ile zapłacilas za wszystko? słyszalam ze to dosc drogie jest

moim zdaniem trzeba miec zeby a'la gwiazda holywood, inaczej wyglada tandetnie i smiesznie..., niedawno widzialam panne z zoltymi i krzywymi zebami i cyrkonia na 2 :D:D

13zl+ przesylka kosztuje 1 krysztalek, a zamontowanie to juz w zaleznosci od stomatologa. Moja kolezanka zrobila sobie w piatek i zaplacila tlyko 20zl, zazweyczaj jednak koszt przyklejenia krysztalka to okolo 50zl. Trzeba sie pytac. :) Co do wygladu z daleko to nie zgadzam sie, gdyz z daleka w ogole nie widac krysztalka, jedynie odblask, przeciez on sie swieci, a krysztalki swarovskiego sa szlifowane pod 14katami, co sprawia, ze kamyckz iswieca sie naprawde intensywnie. :) ..no chyab ze chodzi o kolor czarny, to moze daktycznie wygladaloby to jak \"dziura w zebie\". Jesli nie widziales/las, to nie mow.

Gość beznadziejaa
to kretynizm co w tym fajnego ?? faktycznie taki krysztalek w ciemniejszym kolorze to wyglada jak przebarwienie lub dziura

Gość babara
na pewno sobie założę kiedys, podoba mi sie juz to od dawna. najpierw jednak musze sciagnac aparat:)