Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowita780202

Pomocy!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Jowita780202

MAm pytanie do Was. To dla mnie bardzo wazne. Bede bardzi wdzieczna za rade. Dzis rano nakleilam 2 plaster Evry z pierwszego mojego opakowania. Przy pierwszym bylo ok, nie odklejal sie. Mamy wieczór a on na moim brzuchu juz sie pozaginal, pomarszczyl (a przed naklejeniem nie smarowałam zadnym balsamem, wykapana skóra porzadnie osuszona recznikiem) i zaczyna sie odklejac. Zastanawiam sie co zrobic jak sie odklei (bo widze, ze to kwestia czasu). Nie mam 3 plastra zeby nakleic poniewaz przed zakladaniem pierwszego plasterka mialam problem i jeden musialam wyzucic. Wizyte u gina mam dopiero w piatek. Czy jesli np. nie daj Boze odklei mi sie plaster jutro czy we wtorek i nakleje w piatek plaster i bym chciala kochac sie nastepnego dnia z moim nazeczonym bede zabezpieczona przed ciaza? Dzieki

Gość Jowita780202
up

Gość Jowita780202
??

Gość Jowita780202
up up

Gość Emyu
Ja bym sie troche balna Twoim miejscu. Plastry sa bardzo wyczulone na takie historie i malo skuteczne... Wystarczy ze sie przesunie troche czy cos i juz to wchlanianie nie jest takie. Zacnzij brac tabsy...

Gość nieznaaaaajoma69
plastry to g o w n o