Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no kurde

czy to normalne,ze kontynuuje kontakt z facetem

Polecane posty

Gość Banacznik
to normalne dla dziwek !

albo dla kobiet ktore lubia seks ;) czy to takie trudne przyznac sie do tego??

Gość Królewna Anna
tak dla kobiet co toruja sobie droge do faceta tyłkiem:) wiesz ze cie nie kocha ale liczysz na profityz racji sexu:) itp

Gość Banacznik
nadmierne upodobanie seksu wyróżnia właśnie dziwki

nadmierne upodobanie do seksu wyroznia kobiety lubiace seks;) dziwka nie jestem dla twojej wiadomosci kutafonie to chyba mu bardziej zalezy niz mi i dlatego to wykorzystuje, az sobei mysle,zeby on nie myslal o jakichkoliwek uczuciach, bo na zwiazek z mojej strony raczej nie ma co liczyc

Gość nie nie trudno
:O Trzeba też umieć nazywać rzeczy po imieniu... Chcesz się puszczać Twoja sprawa :P

Gość mis pryszczatek
dobry seks nie jest zły klarowne zasady tez przynajmniej wiesz na czym stoisz i nikt ci nie obiecuje zlotych gor

to wcale nie puszczanie jakbym miala czekac wiecznie na milosc swego zycia,to od 7 lat nie mialabym zadnego seksu!! czy normalny czlowiek moze cos takie wytrzymac??

Gość jak naj
jak najbardziej normalne. Też tak robię. A gdy już nawet seks się kończy, to i tak dalej utrzymujemy znajomość i czasem pogadamy pare słów na miescie czy w smsie ale już wtedy bez podtekstów.

nie chce zadnych obietnic, on nie odpowiada mi na kandydata na faceta, poza tym to nie jest odpowiedni moment, zreszta mysle ,ze da niego tez nie

Gość Królewna Anna
jasne:) tylko ze seksza sie w drogich hotelach, tam kolacje, potem klejnociki bo kochanka inie gadaj głupot, ze to nie sprzedajnosc:) na drogich wycieczkach:0 sie seksza.. :) jasne lubi sex i profity z tym zwiazane:)

nie mam zadnych profitow,nawet o tym nie pomyslalam w sprawach finansowych on jest raczej na moim poziomie tylko ciekawa jestem jak to bedzie, skoro prawdopodobnie ja mysle o czym innym i on o czym innym...

a ja wygralem zycie---> po prostu nie spelnia moich wymagan na partnera ot co nie ma dzieci i zony, jest nawet mlodszy ode mnie

Gość noo facet ma darmową
kurwę :P Nie to nie jest NORMALNE!!!!

to ja go wykorzystuje nie on mnie!czytaj ze zrozumieniem!!!!!???

Gość ofe rma
bo wykorzystywać kogoś to jest powód do dumy jakiś?

moze nie jest powod do dumy,ale to ze bede miala fajny seks to juz cos:)zazdroscicie buraki jedne :D

Gość Królewna Anna
wyjorzystac? przeciez ona wie, ze tylko seks? wiec co? on jej nie zwodiz do lozka na slowo kocham..tylko seks. sama sie chyba wykorzystuje::) jak widac;)

Gość to co ....
on to robi nogą ????????????????????????????? Myślenie mie boli 😭

Gość dobre hahahahaah
A czego Ci zazdrościć 💤 Ja mam super sex z kochającym facetem :P A ty jesteś tylko czyjąś szmatą do ruchania i jeszcze się tym chwalisz :O Gdybyś coś sobą reprezentowała to nie była byś sama przez 7 lat :P

no wlasnie : myslenie nie boli!!!! skad ta noge wytrzasnelas to juz sobie sama odpowiedz na to pytanie i nie oceniaj innych po swoim toku myslenia!!!

Gość Królewna Anna
najpiekniejszy sex to ten z ukochanym:) a nie tylko znanym facetem:) emocje sa wypełnieniem, a bez emocji to sprawna gimanstyka:)

kochajacym facetem , dobre :D chociaz sie nie łudzę ,ze ktos ma byc mi wierny a potem taka sie żali ,ze cos podejrzewa albo ze juz ja zdraszil ciekawe co robisz teraz na kafeterii skoro masz takiego kochajacego faceta, nie powinnas uprawiac teraz szalony seks skoro masz taki udany zwiazek???

Gość Królewna Anna
ja nie zazdroszcze:) bo facet jak kocha to sie stara:) a kolega? cos tam sie nagimnatysuke z toba i koniec:) to nie to samo:)

Gość ofe rma
"moze nie jest powod do dumy,ale to ze bede miala fajny seks to juz cos zazdroscicie buraki jedne " nie zazdrościmy, gratulujemy.