Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia16010

Mam problem ze skórą... jaki krem/balsam polecacie ???

Polecane posty

Gość Kinia16010

Gość Kinia16010
kurcze zapominiałam napisać co z nią jest nie tak :P więc jest bardzo sucha... jestem alergikiem i na chyba wszystkie balsamy i oliwki mam uczulenie :O najbardziej swędzą mnie po nich ręcę i robią się aż czerwone... wypróbowałam naprawdę dużo balsamów, tylko, że tzw zapachowych :O

Gość hmmm..........
Każzdy jest dobry, jeden warunek, trzeba stosować systematycznie. :) Ostatnio odkryłam jakies balsamy szwabskie na bazie mleka i oliwek, kupowałam je na allegro.

Gość Kinia16010
a może ja mam łupież pstry ?? :O

Gość hmmm..........
naprawdę nie wiem, co stosować w takim wypadu, ale te niemieckie mazidła są naprawdę niezłe,

Gość hmmm..........
Muszę w tej chwili wyjść, ale później napiszę Ci ich skład,

Gość hmmm..........
no i nie pachną

Gość Kinia16010
ok a drogie są ?? muszę iść wogóle do dermatologa z tym bo teraz czytałam o jakimiś bielactwie i łupieżu pstrym na innym topiku i coś mi się wydaje, że to mam :O

Gość desperate
A masz jakieś białe plamki na ciele?Bielactwo i łupież pstry mają to do siebie,że na skórze pojawiają się najpierw białe a potem coraz większe białe plamki.Kup sobie maśc,którą można dostac bez recepty o nazwie Clotrimazolum.Dobra jest na wszystkie zmiany skórne.

Gość Kinia16010
no właśnie mam tylko te plamy mnie strasznie swędzą :O dzisiaj na noc posmarowałam tribiotykiem i pomogło trochę, ale kupię dziś tą maść co napisałaś... Dzięki ;)

ja w sumie nie posiadam jako takich problemów ze skóra, czasem w wyniku zbyt dużej ilosci słońca moja skóra jest mniej sprężysta i nawilżona. moje ostatnie długie spacery z synkiem dają właśnie taki efekt :( możecie mi polecić jakiś dobry fajny balsam o świeżym orzeźwiającym zapachu? mój obecny już jest na wykńczeniu i chciałabym spróbować cos nowego :)