Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamjednaaa

pytanie do dziewic

Polecane posty

Gość takatamjednaaa

sluchajcie czy przeszkadzaloby Wam ze wasz partner ma juz za soba jakies doswiadczenie seksualne a wy jeszcze nie

Gość zależy jaki partner
i jakie doświadczenia...

Gość jnhdbfhu
ja wolalabym,zeby juz mial stosunek za soba,ale nie jakis totalny ruchacz:p

Gość zależy jaki partner
nie sądzę, że lepiej partner bez doświadczenia to pewność, że nie złapiesz żadnych poważnych chorób, że dla niego to też ważne przeżycie, że nie ma jakichś dziwnych upodobań, które wyjdą "w trakcie" i do których będzie cię "przystosowywał". No i ogólnie jak się kogoś kocha, to miła jest świadomość, że ta osoba z nikim nie była az tak blisko jak z tobą, to naturalne.

Gość zależy jaki partner
poza tym seks ludzie uprawiali odkąd są na ziemi, zwierzęta też to robią, to na serio nie jest wielka filozofia, a po to bozia gębę dała, że jak coś nie pasuje, to można powiedzieć. Więc z tym doświadczeniem bym nie przesadzała. Zresztą każdy człowiek jest inny. To, że jedna osoba np. lubi seks analny i się chłopak do tego typu seksu przyzwyczai, nie oznacza, że każda inna też to lubi. W sumie jeżeli ktoś ma bogate doświadczenie i ma już zdecydowane upodobania, to trudniej się wtedy zgrać, jeśli te upodobania się nie pokrywają.

Gość ofe rma
"No i ogólnie jak się kogoś kocha, to miła jest świadomość, że ta osoba z nikim nie była az tak blisko jak z tobą, to naturalne." co ty tu wypisujesz za herezje. przecież przeszłość się nie liczy, przecież seks to "naturalna potrzeba", to przyjemność, to sport bez mała. oj uważaj bo ugodziłaś w najświętsze tabu kafeterii i okazałaś zaściankowość a nawet obskurantyzm!!!!! jeszcze jeden taki tekst a zostaniesz wyklęta a ślad po tobie wypalony czerwonym żelazem.

U mnie akurat tak bylo, ze ja bylam dziewica a moj maz mial juz doswiadczenie. Nie przeszkadzalo mi to. Rozmawialismy zreszta o tym i coz...co bylo to bylo. nie moge obwiniac go o cos co zrobil kiedys bo mnie nie znal. wazne ze od momentu kiedy sie poznalismy byl i jest czlowiekiem kochajacym, wiernym mi i udowodnil, ze zawsze moge na niego liczyc.

Gość takatamjednaaa
nie to nie chodzi o to ze ma jakies niewiadomo jakie doswiadczenia. byl kiedys w powaznym zwiazku z kobieta i wlasnie z nia sie kochal. ale niestety zwiazek ten rozpadl sie

No to jak sie rozpadl to znaczy ze nie byl na tyle powazny by wszystko przetrzymac. Teraz jest z toba i to sie liczy.

Gość zależy jaki partner
Wiesz, to jest teoretyzowanie. Pewnie, że ja bym wolała prawiczka. Ale pech chciał, że zakochałam się w kimś, kto miał za sobą juz 5 związków. Do tego mnie ma gdzieś:O No, dzięki temu nie muszę się zastanawiać, czy mi to przeszkadza- to plus na pewno. Ale wiem, że by mi nie przeszkadzało aż tak bardzo, bo ważniejsze byłoby co innego...

Gość zależy jaki partner
W ogóle istnieje w życiu szereg ważniejszych rzeczy niż seks, jakkolwiek tutaj nikt tego nie przyzna. 🖐️

Gość nie pojde do lozka z kims kto
to doswiadczenie ma juz za soba!!!

Gość trzeba chyba na głowę
upaść, żeby chcieć mieć prawiczka. Jestem chłopakiem i pierwszy mój seks to totalna klapa i gówno strusia, a także myśl: niewiele to się różni od walenia konia, ale kurva miałem zasraną dziewice, niech ją chuuj strzeli, albo mnie że byłem taki głupi i z dziewicą się zadawałem

Gość buuujakaaaaaaaaaaa
ja tez bym 100 razy wolala kogoś doświadczonego i mówiąc szczerze wole zeby mój partner miala za soba kilka drobnych związkow niz np jeden dlugi i powazny bo obawiałąbym się ze może w tej jednej byl bardziej zakochany niz we mnie itd...

Gość vsfvsfd
Ja będąc dziewicą wolałam partnera z dużym doświadczeniem. Takiego znalazłam i bardzo się z tego cieszę. Nigdy nie chciałam prawiczka.

Gość dziewicza dziewica
W zasadzie wszystko jedno, bo przecież partnera nie wybiera się pod kątem doświadczenia seksualnego, ale np. cech charakteru itd. Natomiast gdyby miał już wcześniejsze doświadczenia seksualne, to pewnie chciałabym wyrównać rachunki, by nie czuć się uboższa w jakiś tam sposób... :classic_cool:

Gość onnna..........
ja bym nie miała nic przeciwko

Gość vsfvsfd
Bujaka, masz takie odczucia jak ja!

Gość dziewicza dziewico jeśli
miałaś mnie partnerów przed związkiem to twojw strata, wyrównywanie w czasie związku to wstrętna, wredna zdrada i jeśli takie myśli masz , to kij ci w ryj suko paskudna

Gość efddfs
"wole zeby mój partner miala za soba kilka drobnych związkow niz np jeden dlugi i powazny bo obawiałąbym się ze może w tej jednej byl bardziej zakochany niz we mnie itd..." rotfl

Gość no jaaaaaa
bym sie obawiała ,bo jest więkrze ryzyko zdrady

Gość pewne-dziewcze
mi by ogromnie przeszkadzalo nie wiem, czy bym mogla byc z nim na powaznie