Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryyyyy

grzybica!! skuteczny lek???

Polecane posty

Gość maryyyyy

hej ja bralam clotrimazolum, wrocilo. potem inne globlulki przez 14 dni..wrocilo. pimafucin, flumycon i to samo. teraz byla nystatyna, nie aplikuje juz tabletek pare dni. pieczenie i zmiany zewnetrzne zniknely, ale wciaz pojawia sie biala wydzielina..wyglada na to, ze to tez znowu nie pomoglo czy moze to resztki leku? chociaz po paru dniach nie powinno juz go byc...juz sam nie wiem...ktos mial podobna sytuacje? albo znalazl naprawde skuteczny lek? i czy naprawde tabletki antykoncepcyjne maja wplyw na powroty grzybicy??

mi moja ginekolog przepisala za jednym razem orungal (musielismy go wziasc oboje razem z chlopakiem ), potem doslownie jedna globulke gynoxin, a przez nastepne 12 dni musialam brac globulki robione ( w skladzie byla miedzy innymi nystatyna). Po wzieciu tego wsyztskiego poki co, zadncyh nawrotow grzybicy :) a chodzilam z nia naprawde dlugo, bo caly czas sie ludzilam ze moze przejdzie samo. Tabletki rzeczywiscie moga powodowac grzybice co nawet jest napisane w ulotce. Moze np powodem nawrotow jest to, ze twoj chlopak nie wzial zadnych lekow na grzybice i teraz to on zaraza nia ciebie :) Najlepiej pojsc do dobrego ginekologa :) on z pewnoscia pomoze :)