Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Gdzie kupić Tygryska?

Polecane posty

Gość tam gdzie podalas
no na allegro najpredzej

tyle ze na allegro nie ma. Jest jakiś osiol tylko ale napisano ze osiolki mają usterki przy obszyciu mordki... wolalabym coś co nie ma usterek jeśli juz mam dać za to 40 zl... Nie widzialyście czegoś podobnego w sklepie? Wogóle w jakim sklepie można kupic ubranka disney? Czasem bywają w realu ale czy jest jakis sklep ktory ma ubranka tylko tej firmy?

mamani nie mam pojecia ja zjeździłam trzy miasta zeby kupic bluze z \" autami\" z bajki cars. Masakra. Niby duzo ych firmowych sklepow a w efekcie jak czegos szukasz to nie ma:( ja mimo ze bylam w trzech duzych miastach to nic nie znalazlam i naszczescie jakis facet wystawil na allegro pelno ciuchow wiec tam sie obkupiłam. To samo było z poszewkami na pościel.

Przybywam z Daleka - nie wiem jaki rozmiar szukałaś ale w H&M z pewnością kupisz z Cars na rozmiar 86 w górę

e nie to nie takie przebranie tylko raczej spioszki w ksztalcie i kolorach tygryska bym chciala :D:D:D na allegro jak sa to tylko uzywane a ja chce nowe :(

i w gore. Moze ktois sie z tym spotkał? A moze macie uzywane ubranko w dobrym stanie to chętnie odkupie. Szukam na 0-3 miesiecy.

juz ich pytalam czy mi wystawią jako "kup teraz"... nie mam szczescia do licytacji...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a po co ci coś takiego?nie szkoda ci kasy?pewnie ze 2 razy to ubierzesz dziecku:o dlaczego matki tak przebierają dzieci?

coś takiego mi po to ze nie mam w sumie zadnego takiego ubranka tylko bawelniane spioszki i tyle. jak bedzie chlodniej to wloze to na śpioszki :d tak sobie wymyslilam bo mi sie podoba i tyle :)

Gość do MaMani
to już to chcesz klupić dla nowego dziecka?...to będzie chłopiec?...a jakie imię teraz wybrałas?

no juz bym chciala :D bedzie chlopiec. Na imie będzie mial Kornelek Filip :) I wiem ze sie nikomu nie podoba :P Kto kolwiek ine uslyszy to kreci nosem :) a mnie sie podoba i bedzie Kornelek i koniec :D

Gość do MaMani
Kornel...ładnie :).......a Filip po tacie? ;)

po tacie bo u nas taka tradycja ze dziewczynka po mamie a chlopiec po tacie. Ok znikam z malą do lekarza. Jakby ktoś coś wiedzial o tygrysku to prosze pisac :) Pozdrawiam

Gość do MaMani
ja też ma drugie po mamie....to pa!