Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niagarka

pokaż nam swoje atuty...

Polecane posty

Gość niagarka

na co u Was najczesciej zwracają uwagę mężczyzni/kobiety :P jakie masz najwieksze plusy ;)

warkocz faceci lecą na kasę?:P nie wiedziałam :D:D:D:D

Gość macias20
v33 nie lecą na kasę tylko poprostu w danym temacie jak któś nie ma nic ciekawego do napisania to pisze takie właśnie bzdety jak warkocz

v33 ja lecę :o A ja mam wągry na klacie, kaktusa na chooju i piękny owłosiony pionowy uśmiech :o A i potrafię kręcić młyńca choojem :classic_cool:

macias20 ----> chwileczke jaki bzdety ???!!!! to czysta i szczera prawda :D 🖐️ tak jest własnie, ale dla was to wydaje się byc nie możliwe, że ktos tak może mieć ;)

dorodne gniazdko?:P hmmm róznorako mozan to zrozumiec ;)

Gość macias20
Warkocz sorki , naprawdę , i szacunek dla ciebie , bo przecież każdy może pisać co chce , po to jest to forum , ale jakoś twoje wpisy są dla mnie żenujące , a twierdze tak na podstawie twoich wpisów na inne tematy , ale takie jest moje zdanie , i nie chodzi mi o to żeby sprowokować jakąś awanturę na forum zakończoną wyzwiskami bo nie o to tutaj chodzi , pozdrówka dla ciebie

macias czekam na Twojej atuty ;)

macias 20---> nie wszyscy muszą mnie lubić i czytać i tak samo ja nie wszystkich mam ochotę czytać i lubić ;)🖐️

Gość macias20
v33 , hm , moje atuty - kurcze tyle ich mam że nie wiem od których zacząć ha ha ha , żartuje oczywiście , ale Wiesz co myślę że chyba największym to wesołość , zawsze dobry humor , i chyba kulturalna dyskusja na każdy temat

no proszę jak to niektórzy potrafią zaskarbic sobie płec przeciwną ;)

Gość macias20
moim największym atutem jest to że w sposób dynamiczny wykonuję pad siatkarski przed każdą napotkana kobietą po czym wstaję usmiecham sie jak szarmancki zigolo i przedstawiam się: Roman Motowidło jestem

Gość macias20
Warkocz ok , wszystko się zgadza , masz rację , ale musisz przyznać że ja i ty możemy i chwalić i krytykować , prawda ? Wiesz byłem ciekaw czy mi pociśniesz , ale widzę że jesteś chyba fajną osóbką i lubisz polemizować , i do tego kulturalnie

Gość macias20
kurcze , podszyw czy to naprawdę takie trudne wymyślić jakiegoś nicka ?

nooo warkoczyk teraz ten komplement mówi wszystko najwiekszym atutem warkoczyka jest to ze zaskarbi sobie nawet wroga 😘

Gość macias20
ha ha ha v33 , dzięki , dzięki jeżeli już pierwsze lody przełamane to zapraszam na kawkę , oczywiście netową

Gość macias20
warkocz , podszyw - ten z siatkówką czy coś tam , bo nawet nieprzeczytałem do końca

v33 no więc co do kawki - jak wolisz , ja ze śmietanka i lekko słodką ale tylko i wyłącznie parzona

czesc Żonka ;) ja tam nie chwale się swoimi ;) bo ja jestem samym wielkim atutem :P i mam maciasa :D:D:D:D jak zwykle z kimś na pół :O

Gość gość
Mi sie faceci patrzą na tzytzki i na tyłek, wiec albo mam te czesci ciała naprawde nizłe, albo naprawde okropne, albo faceci patrzą na wszystkie kobiece piersi i tyłki, jakie chodza po ulicach:o🖐️

v33 super że jesteś jednym wielkim atutem , zawze trzeba być pewnym swego , a co z twoja kawką , jaka ?