Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunkaaaa

BARDZO DZIWNY KSZTAŁT PENISA!!

Polecane posty

Gość bunkaaaa

wczoraj spotkałam sie z chlopakiem i bylo bardzo gorąco, jak wlozyłam mu ręke do spodni to poczułam, ze ma bardzo grube pracie. ale jak sciagnal spodnie zobaczyłam ze jego penis ma bardzo dziwny kształ. jest bardzo gruby u podstawy a coraz chudszy do góry..... pierwszy raz sie z czyms takim spotkałam., to chyba nie jest normalne ?? spotkaliscie sie z czyms takim???

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://wierzba.wzks.uj.edu.pl/~dziurzyn/zew/obrazki/stozekopis.gif&imgrefurl=http://wierzba.wzks.uj.edu.pl/~dziurzyn/zew/stozek.html&h=300&w=300&sz=4&hl=pl&start=1&um=1&tbnid=De4LOAXgt9216M:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dwz%25C3%25B3r%2Bna%2Bobj%25C4%2599to%25C5%259B%25C4%2587%2Bsto%25C5%25BCka%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN w wolnych chwilach podejdź do tego matematycznie

Gość bunkaaaa
ok ale wiem, ze są powyginane nieraz, ale tan jest wyjątkowo dziwny,nie da się nawet wydobyć jego glowki, kurde dziwny bardzo. nie wiedziałam jak sie za niego zabrac. wygladał jak kryszka.. bardzo gruby na dole i cieniutki jak kciuk na górze

Gość bunkaaaa
szukam po internecie i nie moge znaleźć takiego schorzenia,wszedzie są tylko informacje, ze mogą być wygiete... rany nie daje mi to spokoju

Gość a moze warto uszyc na
moze facet ma stulejke jak nie moglas scignac nepletka.

Gość bunkaaaa
nie wiem, ciemno było a tez nie chciałam sie przygladac, bo wiedziałam, ze moze mu byc glupio, czesto podczas rozmów mówił, ze ma małego penisa, ale nie wierzyłam bo przez spodnie czułam bardzo grubą pałe. no to sie pozniej okazało, ze gruba, ale to bardzo gruba jest na dole. no zupełnie jak gruszka, ciekawe co podczas sexu!! bo ta chuda czesc ma około 4 cm długoiści a ta gruba czesc jest chyba za gruba, żeby we mnie wejśc :( nie wiem co robić. porozmawiać z nim o tym??

Gość bunkaaaa
i jeszcze jedno, miał dziwną strukturę, nie był gładki, tylko troche taki chropowaty, cały był pokryty taką skórką jaką są pokryte jądra..

Gość seba-student
i jeszcze jedno, miał dziwną strukturę, nie był gładki, tylko troche taki chropowaty, cały był pokryty taką skórką jaką są pokryte jądra.. :classic_cool:

Gość yyyynooooooooooo
spotkalam sie z takim, byl naprawde dziwny, bylam niedozwiadczona, potem sie okazalo ze to stulejka. Ale obrzydliwy byl...

Gość zawalisty taki
!!!!!!!!!!!!