Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aicha27

herbatki Sanoflore. Ktoś pije??

Polecane posty

Gość Aicha27

Co sądzicie o nich?? Cny w okolicy 15-16zł, tanie nie są, zastanawiam sie czy faktycznie są super naturalne i zdrowe i czy działają jakoś?.... Bo mam dosć herbat np żurawinowych w których 30% to żurawina a reszta to inne leśne roślinki... Te owocowe sklepowe herbaty wszystkie smakuja podobnie i są słabe bardzo.

Gość aniuleńka
hmm, wiesz, nie piłam ich, ale rzeczywiście jest różnica miedzy herbatami sklepowymi a ekologicznymi. Ja sie zaopatruje w herbatki yogi tea w sklepie internetowym, gdzie odbieram je osobiscie http://www.sanusmarket.pl/advanced_search_result.php?keywords=yogi+tea&x=0&y=0 Sa to herbatki yogi tea, ktore sa z certyfikatem ekologicznym i ich skladniki pochodza z kontrolowanych upraw ekologicznych, zatem sa czyste jak lza. Jesli jest to dla ciebie wazne, jak dla mnie, to zahcecam Cie do ich wyprobowania. Jest wiele rodzajow, rozna smaki. Co do dzialania takich herbat - wiesz,w skladzie sa ziola, jakies owoce, przyprawy, wiec wystarczy poczytac o ich dzialaniu i wyciagnac wnioski o ich dzialaniu. Choc czasem i sila sugestii robi swoje:) Daj znac na forum jak wyprobujesz inne herbatki ekologiczne.