Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klakowska84

kupilam dzis wozek coneco toledo...prosze o opinie, mi sie bardzo spodobal w skl

Polecane posty

Tylko bez kwiatków oczywisćie, no i ja wolę czterokołowy :)

Bubba mi tez sie ten wozek podobal, ale niestety cenowo roszke mnie nie stac...ja bylam napalona na implasta volant 3 ale z nosidlem w mojej miejscowosc cale 2 tys, a ten dzis kupilam ze spiworkiem, torba za 800 zl, jeszcze zostalo mi na piekna posciel do srodka z podusia. W sklpei przejechalam sie wozkiem i wydawal mi sie ok, juz nie mialam sil wybierac a za bardzo u nas duzego wyboru nie ma... babka niby chwalila ten wozek, ladnie wyglada ale zobaczymy w praktyce.... moze ktos ma jeszcze ten wozeczek?

Nie no wózek fajny, kolorek pomarańczowy tak? tez fajny, wiesz ten co ja wybrałam jest z fotelikiem taki drogi, bez niego kosztuje 1500zł, ale tez sie zastanawiam nad innymi, wkoncu mam jeszcze czas, ale tez totalny metlik w gowie, juz zgłupiałam, jest duza rozbieżnośc cenowa a komfort mniej wiecej ten sam. najbardziej sie tylko tych małych kółek z przodu boje.

bubba ja ci powiem ze jak na allegro ogladalam wozki to mi sie wcale nie podobaly te wozki skretne, i te male kolka a w sklpei wcale nie sa takie male, i nawet lekko sie go prowadzilo, ja tez implasta z fotelikiem razem ogladalam, te wozki sa bardzo fajne... no zobaczymy jutro juz bede miala wozek w domu ....

pompowane ogromne koła do tego skrętne - osobno gondola, osobno spacerówka - wg mnie super wybór :) szkoda że ja taka mądra nie byłam 2 lata temu... a jak Maleństwo podrośnie to i tak zamarzy Ci się zmiana wózka na lekką spacerówkę ;)

dziewczyny jesli ktoras stac to tez znalazlam fajny wozek ale nie wiem czy wszedzie w sklepach mozna go dostac cena z fotelikiem 1500 zl bexa 3 zerknijcie sobie na allegro... blondyna tak wlasnie mysle ze trezba bedzie i tak kupic spcerowke parasolke:)

Gość bgfdgnbfc
koleżanka ma taki, chwali sobie

Gość forla
Taki wózek z trzema kółkami to chyba nie wygodny do podjazdów np.przy schodach?

To chyba najładniejszy wózio z wózków Coneco. A najbrzydszy moim zdaniem to chyba ten Coneco Flash czy jak tam temu - z tymi rogami :P

Ja mam coneco Toledo turkusowy i jestem super zadowolona za tą cene rewelacja, mały ma niecałe 4 miesiace i własnie zaczął jezdzic w spacerówce, moze bo jest całkowicie leżąca i podnosi sie jak chcesz wiec w pozycji lekko podniesionej oglada świat i wreszcie jest cicho w wózku :), na zime ma gruby śpiworek oprócz pokrowca na nozki, a te obrotowe kółka z przodu są niezastąpione, super sie prowadzi i leciutko dotego szybko sie składa i miesci mi sie cały w bagazniku, mysle ze za taką cene nie kupisz nic lepszego a na ulicy głeboki wyglada jak x-lander, który kosztuje 2 razy tyle :)

Anastazja dziekuje Ci za opinie:) Juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala go w domu... faktycznie wozek wygladem przypomina te drozsze....

Gość Rodzyna
A czy ktoś jeździł tym wózkiem po błocie albo innych nierównościach? Rodzę w grudniu i boję się czy te małe kółka dadzą rade(?) poza tym bardzo mi się podoba, zwłaszcza to że ma śpiworek i osłonkę na nóżki(osobno takie rzeczy są drogie)Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!

Gość aguniant86
co do wózka to kupiłam swojemu synkowi model Coneco Flash oliwkowy i szczerze mówiąc nie jestem z niego wcale zadowona moze ta niska cena ok 250 mówi sama za siebie? 3 razy wózeczek był juz na serwisie gdyż pruło mi sie siedzenie maluszka pierwszy raz trafił na serwis 2 miesiace po kupnie. Kolor ładny ale ciągle brudny ;/ ogólnie wózek sztywny i nieciekawy na wieś... może tylko ja trafiłam na takiego felera...

Gość mamusiaamelki
ja kupilam wozek BABY DESING model ATLANTIC koloru seledynowego sliczny Amelka jezdzila w gondolce do 3miesieaca bo potem byla za duza zeby sie tam z miescic:) ogolnie wszystko fajnie super sie nim jezdzilo tylko minusemn jest to ze jest strasznie ciezki i duzy mamy samochod typu kombi i caly bagaznik zajmowal bo osobno wkladalam gondole a osobno stelarz.Teraz mamy CONECO model FLASH kolor granatowy i troszke mnie deneruja te raczki jak "PSZCZOLKA" ale lekko sie go prowadzi i jest bardzo lekki:)

Gość Natka223
Mam pytanie wiecie może gdzie dokupić osłonke na nóżki?