Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhtd

Czy 40 zł za stanik to duzo?

Polecane posty

Gość jkhtd

Gość no to dawaj
malo

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddd
dla mnie to srednio. malo to po 12 zl hehe. a przewaznie ceny 35-70 zl jak dla mnie to srednio. drogo ok 100 i wzwyz. ale wszystko zalezy od zasobnosci kieszeni wiadomo

Gość jasne kazdy tu powie ze
malo a i tak wszyscy kup[uja za 12 :o bankowo

no wiadomo. moj zajdrozszy stanik kosztowal 75 zl. a ostatnio kupilam jeden za 25 a drugi za 35 i spod bluzki nie widac ceny hehe.

Gość kapitulenka
ja kupuje za 12, na te za 40 mnie nie stac ;p jak bym miala dac 40 zl to wole kupic dwa po 12 ;]

Gość tez wole kupic 2 za 12
i czesciej je wymieniac a nie kup[ic i lazic w nim niewiadomo ile

no jak ktos ma male cyce to i tak wszystko jedno chyba czy za 12 czy nie i tak nie ma co trzymac:P mowie z autopsji stanikami sie nie przejmuje biore jak leci ale takich za 12 nie lubie kupowac na targach

ehh..duzo, malo..czy to wazne? wazne zeby byl wygodny :P

Gość tez wole kupic 2 za 12
mam 75 - 80 C

loj zebys sie nie zdziwila. ja wszystko piore w pralce moze i zle robie ale recznie nie potrafie tak ich doprac. i i tak wszystkie sie rozwalaja w podobnym tempie

Niestety jak ktoś ma spory biust to tylko go sobie zniszczy takim stanikiem za 12zł , wtedy trzeba zainwestować.

w sumie dla mnie wydaje sie to troche duzo..bo za to 40 zl moge sobie kupic bluzke w nawet dosc dobrym sklepie. a zreszta, ja sie nie kloce ;P

Gość kapitulenka
ja mam maly, takze jest ok ;)

Za dobry stanik czy jakikolwiek? Jesli za dobry, perfekcyjnie dobrany, to jest prawie darmo :)

no mowie wszystko zalezy od kieszeni. moja kolezanka w zyciu nie kupi bielizny gdzie indziej jak sklepy pokroju triumph tak wiec dla niej 40 zl to moze na stringi

Gość srednia cena
raczej niska przeciez nawet wTrumphie sa drozsze,ja mam za 160 jeden z Avocado a byly tez po 350-400 ale jakosc nieporownywalna...

zależy jaki rozmiar miseczki i jaki jest obwód pod biustem? jeśli masz standardowy rozmiar np. 70 C to Ok cena nie jest szokująca natomiast ja mam JEDEN stanik :( rozmiar 75 G..zapłaciłam za niego 80 zł, gdybym chciał wydziwiać w fasonach i kolorach to nie starczyłoby mojej wypłaty gdybym chciała wydziwiać to powinnam mieć stanik z obwodem 65 noo 70 (wówczas i miska większa) ale takich niet, jedynie w wysyłkowych....a tu się czeka, każda firma ma też inną rozmiarówkę i inne ceny..kosmiczne reasumując ta kwota nie jest duża

Gość stanikkk
ja ostatnio za triumpha dałam 129zł, dla mnie dużo to było, ale jeżeli ktos ma większe piersi to musi miec komfort

Gość zalezy od twojej pozycji finan
sowej, ja kupiłam najdrozszy za 30 zl.. 40 to tak sobie, jakbym miala wiecej funduszy to bym kupiła, bo drozsze sa lepsze.. wczesniej kupowalam staniki na bazarku :O

Gość ta jak sobie namalują i wytną
także nie jestes wcale inna ;)

ja tam nie lubie za duzo wydawacna bielizne zal mi kasiory;)najdorzszy stanik moj 170zl gacie 60zl i w ogole nie nosze co za porazka dobrze ze placilam kartą mojego narzeczonego:P

bazarek do mnie nie przemiawia ale mam taki jeden ulubiony sklep gdzie staniki sa wlasnie w cenach od 40zl w gore z roznych firm i duzy wybor. no ale wiadomo zalezy czego sie wymaga. gdzies podobno jest sklep gdzie sprzedawczyni wchodzi z toba do przymierzalni dobiera stanik uklada piers itd.... ale to jak ze wszytskim- bar a ekskluzywna restauracja, autobus czy limuzyna

Triumph to akurat horrendalnie drogie dziadostwo :O (rozciaga sie jak guma) Nie jestem burzujem, ale zawsze powtarzam, ze cycki to cos, co bede miec do konca zycia, wiec nie moge miec zwisow w wieku 25 lat i wazne jest miec dopasowany stanik - a ze rozmiar 60 D lub E nie jest osiagalny w pierwszym lepszym sklepie, to juz nie moja wina. Jak cos jest unikatem (stanik w w/w rozmiarach), to drogo kosztuje, ale trudno sie mowi i ciula kase :P

Gość megiddo0
->Lady_GLUTTER -wcale nie wszystko jedno przy malym biuscie-to ze jest maly to nie znaczy ze stanik ma dzialac na zasadzie sutkozakrywacza, bo zlym stanikeim mozesz sobie jeszcze zniszczyc biust, rozsmarowacgo po calej klacie i wtedy bedzie jeszcze mniejszy ostatnio jak sie cieplo zrobilo to nie mozna bylo patrzec na te wszystkie dziewczyny, ktorym piersi wylazily bokami ze stanika,buly im sie robily nad brzegami miseczek a biust im dyndal w okolicach pepka... 40zl za DOBRZE DOBRANY i wzglednej jakosci stanik to grosze niestety mojego rozmiaru nie mozna dostac w tej cenie:( ja musze placic 150zl, ale z drugiej strony wole kupic raz na rok dobrze dobrany i niezlej jakosci stanik, niz kilka za 40zl ktore zniszcza mi biust i sie szybko znieksztalca i rozciagna

no ale nie mowimy o jakis ekstremalnych chyba rozmiarach. tylko o standardach:) wiadomo ze jakbym miala super dlugie nogi nie kupilabym spodni, podobnie stopy i buty :)