Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhtd

Czy 40 zł za stanik to duzo?

Polecane posty

Gość saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddd
a zacznijcie wy cwiczyc ten biust a nie sie stanikami wykrecacie;p

Cwiczyc biust? Co masz na mysli? Poza tym ja mam bardzo, ale to bardzo standardowe i malusie piersi :D

Gość nie znasz cwiczen biustu
myslisz ze staniczek ci cos da, z wiekiem i tak ci obwisnie.

oszczędna i inne biuściaste a spotkałyście się z opinią: - miseczka E, F, G?? tego nie produkują!!! normalnie krew mi do głowy uderza, czuję się jak kosmitka jakaś i robią takie gały jak 5 zł np. na pasażach w CH fikuśne sklepiki z fikuśną bielizną, w sklepikach fikuśne panienki robią z biuściastych dinozaury mnie pomogła na kafe best_bra faktycznie trzeba mieć mniejszy obwód i michę luźną wtedy biust wraca na swoje miejsce ;)

Gość megiddo0
->saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddd -ja mam bardzo standardowe wymiary- 67/82, czyli zwyczajny malutki biuscik w rozmiarze 60E i znajdz mi na ten standardowy rozmiar stanik w polskim sklepie:P

no mase tego jest w gazetach czy cos i niektore przynosza efekty-sprawdzone. np skladasz rece jak do modliwtwy i naciskasz, albo robisz pompki, damske meskie od sciany obojetnie.

Gość bardzo malo
jak na stanik dobrej jakosci w odpowiednim rozmiarze ja z moim 65FF staniki mam w zakresie cenowym 120-170, a i tak nie szaleje z zakupami :( A wymiary mam naprawde dosc pospolite... z drugiej strony, zeby miec 75kę rozmiar, musialabym miec wiecej pod biustem niz mam teraz w biuscie, czyli przytyc kilkanascie kilo wiec wole juz drogie staniki :)

to jest stadard?:) to ja mam chyba wklespe 70C. moim zdaniem standard konczy sie na D i to sie jeszcze da kupic. DD E.... to sporo jak dla mnie i rzeczywiscie trudno cos kupic

Gość no staniki jednak naprawde
sporo daja, popatrz sobie na national geographic na afrykanskie kobiety w wieku 35-40 ktore smigaja cale zycie bez stanika :D przecietna polka po 2 ciazach az takich zwisów nie ma

ej no dziewczyny narzekacie ze ceny sa duze w jak macie duze biusty-ale prawda jest taka ze raczej niewiele kobiet takie ma- powod do dumy jak i ubolewania wlasnie przez ta bielizne. ale zobaczcie ze jak ktos ma cos nietypowego to np tez musi sobie uszyc i tez go wychodzi drogo

no to widocznie w sklepach sie nie znaja

Atunia 🌻, widze ze Ty tez ze stanikoswiadomych, a raczej uswiadomionych przez best bra (bede slawic te kobiete do konca moich dni :) ) Na mnie babsztyle w sklepach poza Avocado w W-wie (ekspedientka na 6+) darly paszcze, ze obwody 60 nie sa w ogole produkowane, a 65 to tylko na 12-latki z miseczka AA :O Polskie kobiety powinny zorganizowac jakis bunt stanikowy, zeby wiecej firm szylo normalne rozmiary, wtedy ceny bylyby nizsze :) Poza tym denerwuje mnie tez to, ze w moim rozmiarze moge kupowac zwykle jakies cuda-niewidy z fikusnymi koronkami, a mi sie marza gladkie, bezszwowe staniki pod obcisle ubrania...

Gość bardzo malo
Jaki duży biust? Przy moim 65FF mam zaledwie 94-95 cm w biuście, wiec co ty tutaj gadasz?

ja nie mam duzego biustu. litosci, 60 D czy E to nie jest duzy biust, to cos, co dawniej rozplaszczalam w 75 a albo b, bo bylam glupia :(

Ja mam najmniejszy biust na świecie. Kiedyś kupowałam staniki za 10 zł. Ale ostatnio kupiłam 3 w cenie 40 i 25 zł i jakoś tak fajniej się w nich czuję.

jest problem przy małym obwodzie "pod" i dużym obwodzie "na" aż se obliczyłam 70/100 różnica 30 cm ;) uwielbiam mojej cycunie, ale wyć mi się chce jak widzę fajne staniczki ale za małe albo za drogie

Gość megiddo0
a mi sie plakac chce jak widze jakie pancerniki produkuja w malych rozmiarach przy waskich obwodach... ostatnio mierzylam freya lottie 60DD (byla za mala) i miala ramiaczka szerokosci 2cm.... za zadna cholere nie moge zrozumiec po co:O

jakieś niewymiarowe jesteśmy ;) znaczy indywidualne :D

Gość megiddo0
akurat niewymiarowe;) niewymiarowo to producenci szyja:P w ogole to zastanawiam sie skad im sie wziela taka rozmiarowka... przeciez na logike wystarczy pomyslec ze jak szyja cos z metka 70 i to cosrozciaga sie do np 85cm to ni cholery nie nadaje sie na kobiete ktora ma pod biustem 70cm... eh....marzy mi sie ciemnofioletowy koronkowy half cup w rozmiarze 60E:D

Gość jukrecja
To zależy za jaki stanik, czasami za niektóre sztuki nawet 20 zł bym nie dała. A jeśli chodzi o bieliznę to jestem w stanie wydać sporo. Bo jednak warto zainwestować w dobry stanik, który będzie dobrze podtrzymywał i kształtował piersi przez cały dzień.

Gość kmdgkmgk
ja kupuje tylko w triumph maja duzy wybór a przedewszystkim moj rozmiar:) ale co do ceny to do 300 zł kupuje

Gość walinn
Ja kupuje przeważnie bieliznę e cenie od 50 do 150 -200 zł. Również uważa, że warto w tą część garderoby zainwestować, bo jednam przez cały dzień mamy ją na sobie i ważne jest by dobrze trzymała i kształtowała piersi. Z polskich firm nipplex ma stosunkowo nie tak drogie a dobre staniki.

Gość znam takie trzy
kmdgkmgk ja kupuje tylko w triumph maja duzy wybór a przedewszystkim moj rozmiar ale co do ceny to do 300 zł kupuje ty sie chwalisz czy żalisz? ja bym za triumfa 3zł nie dała za kosmicznie drogi szyty w chinach chłam, twojemu facetowi współczuję ,że ogląda tak paskudne staniki:P triumf to najgorszy stanikowy wybór , gorzej niz intimissimi bo o wiele brzydsze fasony a z rozmiarówkami podobnie

Gość lilyloo
Uważam, że jeśli takie staniki pod Twoim biustem wytrzymują to bierz. Ja mam duże piersi przy małym obwodzie i niestety w tym przypadku kupno biustonosza to wydatek... Ale staram się nie płacić więcej niż 200 zł. A teraz jeszcze w ciąży jestem, więc miseczka znowu się zwiększa. Jestem w 20 tc. i musiałam wymienić wszystkie staniki. Co będzie dalej????

Gość lilyloo
ja też polecam Triumph, szczególnie te koronkowe (miękkie) i standardowe sportowe. Dobre mają też z silikonowymi trzymaniami na górną część miseczki (skośne miseczki). Intimissimi są piękne, ale moje piersi z nimi wygrywają i niestety nie wytrzymują..

Gość aaaaaaarwena
jacy wy beznadziejni jestescie przeciez stanik za 40 zl to jest taki syf ze szkoda gadac 80zl to MINIMUM to jest malo, 150 wzwyz to juz calkiem sporo a ktos wyjechal z bluzka za 40 zl, kurwa jesli przy tym jakos wygladasz to gratuluje, i zazdroszcze bo ja chyba 3 razy wiecej wydaje i wydawalo mi sie ze to calkiem NORMALNE kurwa wlasnie widac jacy krezusi siedza na tej kafeterii :D

Gość fantasticlife
nie powiedziałabym, żeby 40 zł za stanik to było dużo. Jak się chce mieć bieliznę dobrej jakości to nieco trzeba za nią zapłacić. Bo nie ma nic gorszego, jak kiepska bielizna, która się rozsypie po dwóch czy trzech praniach. Ale jak chcesz nieco oszczędzić warto jest kupować bieliznę w internecie np na melissa.com.pl. Dzięki temu możesz zaoszczędzić i czas i pieniądze.