Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

co sie kurde dzieje?

Polecane posty

gdzie- nigdzie bo świat jest cholernie niesprawiedliwy! ale są rzeczy nad ktorymi nie mozemy zapanowac typu chore dzieci, przedwczesne porody itd... a sa takie ktore mozna zmienic- nasze prawo!

móżdzek napisz do mnie na gg to ci opisze sytuacje bo na forum nie chce :) oki? 7193127

mimo wszystko dziewczyny należy zawsze jakąś dziwną sprawe zglaszac odpowiednim wladzą. Nie mozna sie bac i myslec ze tel nie jest anonimowy itd nie mozna byc egoistą i myslec o własnej dupie nalezy zawsze reagowac na krzywde innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!

każdego normalnego człowieka taka sytuacja wstrząsa, ale sytuacja nigdy się nie poprawi jak będziemy zdania, że nas krzywda sąsiada nie dotyczy. Właśnie, że dotyczy!

Przybywam z daleka no niby tak ale z 2 strony to odpowiedz mi na jedno pytanie. masz dziecko przeciez :) I wieszz ze z dzieckiem chodzi sie na szczepienia na wazenie i mierzenie... i tam rozbiejają malucha do pieluszki i waza mierza szczepią badają itd... i teraz moje pytanie... lekarz nie widzial siniaków? Pielegniarki nie widzialy ze dziecko pobite? Bo pani w sklepie i ludzie na przystanku mogli nie wiedziec pod ubrankiem ale lekarz? Przeciez musiala z nim chodzic do lekarza?

Mamani z dzieckiem na regularne szczepienia chodzi sie chyba do 8 mc o ile dobrze pamiętam i byc moze wczesniej nic takiego sie nie dzialo, najczesciej nerwy puszczaja kiedy dziecko juz raczkuje zaczyna przeszkadzac wtedy pijany tata czy mama nie wytrzymuja nerwowo i niestety robią to co robią. Poza tym nie kazdy chodzi z dzieckiem do lekarza tak jak my. Takim rodzinom nie w glowie szczepienie czesto jest tak ze owe dzieci nie sa nawet zgloszone jako dzieci urodzone bo pijane matki rodzily w domu :(

hmm ja nie bylam z małą do szczepienia bo bylą chora i dostalam wezwanie... u was nie wysylają?

kochana wysyłają no ale skad maja adres do wysyłki z pierwszej wizyty tak? A jesli taka mam nie idzie na 1 wizyte to co maja wyslac jak nie wiedzą ze jest w ogole takie dziecko???

włączcie tvn 24 matka tego typa zglaszala na policje ze on bije dziecko i nikt nie interweniowal

mamani widzisz jak wyglada to osiedle jak wygladaja ci ludzie? Dla mnie całe osiedle to patologia :(:(:(:( a tej mamusi wcale nie wierze. Kazdy probuje teraz sie wybielic - sasiedzi mówią wiedzielismy i co i gówno !!!!!!!! I o tym wlasnie caly czas pisze.

teraz jak sprawa jest nagłośniona, to wiadomo, ze będą się bronić a gówno zrobili, przyczynili się do śmierci niewinnego dziecko i tyle na ten temat.

moze tak... a moze nie... teraz i tak sie tego nie sprawdzi kto zawinil pozatym nawet jesli bys ie sprawdzilo to życia dziecku to nie wróci... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Poprostu przeraza mnie skala problemu. To nie pojedynczy incydent. o tym sie mówi od jakiegos czasu dzien w dzien... a ile jest przypadkó o któych media nie trąbia? dlaczego tak jest?

ide do spania bo maly sie wkurza. zycze wszystkim dobrej nocy

mamani kiedys tez tak bylo tylko ze nie tak bardzo naglosnione :( a dzis media o tym mówią ale nawet to nie pomaga. Kary powinny byc surowsze za ttakie czyny a czemu tak jest hmmmm jest coraz wiecej alkoholikow ludzie wpadaja w nałogi z różnych powodów potem alkohol pierze im mozgi i niestety nie sa w stanie tego kontrolowac i robią to co robią poza tym biurokracja tez robi swoje nie tak latwop zabrac dziecko ktore ma juz 3 lata, poza tym mlode matki z rodzin patologicznych nie maja zadnej pomocy ani zadnych wzorcow - a tak naprawde cholera wie od czego to wszystko zalezy :(:(:(

i kolejne dzieciątko dzis trafilo skatowane do spzitala- 2 miesieczna Magda... Ja pierd... rozumiem ze 3 latek mógl być niegrzeczny choc to zadne wyjasnienie bo przeciez to nie powod zeby zabijac ale co do jasnej cholery mógl komuś zrobic 2 miesieczny dzidziuś? wrrrrr.... Popierdzieleni ludzie.

ja tez tego nie rozumiem..ale wiem czemu sa takie czeste tego przypadki..za te skatowane dzieci nie ma kary...odpowiedniej kary...proces sie ciagnie..a pozniej minimalna kara..w wiezieniu warunki sa bardzo dobre..stawki zywieniowe maja wyzszeniz niejednokrotnie w normalnej rodzinie..TV..siedza i nic nie robia..dlatego tak sie dzieje..nie boja sie poprostu..a jakby jakiemus urwac jaja i pokazac to w telewizji to moze jeden z drugim gnoj by sie bal...a o matkach nie wspomne..ogolic na lyso i do roboty..tej najciezszej,....a tak wogole to jestem za kara smierci..naprawde..wiem ze zycie ludzkie jest najcenniejsze..ale dla mnie takie potwory to nie ludzie...