Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kadi

CO SĄDZICIE .... CZY DZIEWICE TO JUZ PRZEZYTEK... BO WIDZE ZE WSTYD NIA BYC

Polecane posty

Gość Kadi

Mam 19 lat, nie ma chłopaka, który by sie za mna nie obejrzal na ulicy. Spotykam kolesi, ktorzy mowia fajna jestes, jednak sie smieja, ze zawsze bede sama jak sie nie zgodze na pojscie do lozka a to, ze sie nie calowalam to jest tylko i wylacznie moJ wybor. Nie wyobrazam sobie zeby sie calowac z kims do kogo sie nic nie czuje. Najgorsze jest to, ze spotykam samych takich, ktorzy mowia ze nie chcieliby miec dziewicy bo sa słabe. Gdzie sa prawdziwi faceci ktorzy beda zwracac na wnetrze? Czy chcielibyscie miec zone, ktora robilaby to z niewiadomo iloma, czy nie lepiej wolelibyscie miec poczucie, ze zachowala to tylko dla jedengo, ze przez to jest tylko wasza? :( Czy jezeli dziewczyna sie szanuje to zle? jezeli chce sie oddac ukochanej osobie bo wydaje mi sie, ze inaczej sie to wszystko odczuwa z osoba do ktorej czujemy chemie. Pozdrowionka

mam taki sam tok myslenia jak Ty ;) jesli sie szanuje to ok, to bardzo dobrze, wrecz wspaniale ;) i nie przejmuj sie tymi bzdurami, nawet mnie takie rzeczy mowiono, mnie ! dziewczynie, ktora jeszcze nie skonczyla 16 lat ;f ale skonczy :P nie sluchaj, odpowiadaj z usmiechem 'ale nie rozumiem, co Cie obchodzi moje zycie?' ale pamietaj, zawsze z usmiechem ! to wszystkich wrecz powala :P pozdrawiam :)

Gość Eleonora Gwoazdzista
Powinnas jak najszabciej dac dupy!!!

obejrzyj sobie film, komedia włoska, Frywolna Lola, dużo odpowiedzi dla dziewic, gadasz tak bo jesteś nierozbudzona, a co z tego że będziesz dziewicą, to tak jak zapałka, raz możesz użyć, a będziesz zołzą, wredną i humorzastą niedo życia?

autorko... a moze tak wiecej skromnosci, co? skad ta pewnosc ze wszyscy maja Cie za taka pieknosc? a jesli o reszte chodzi... to seks jest indywidualna sprawa kazdego i raczej nie daj sobie narzucic czyjejs woli...