Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakaczesia

co dla mamy?

Polecane posty

szukam pomysłu na prezent imieninowy dla mojej Mamy i oczywiscie na dzień matki. Myślałam nad jakimś kremikiem dla cery dojrzałej ;] co możecie mi polecić. nie chce kupować w ciemno!!

Gość najlepiej taki jaki Twoja mama
używa i z jakiego jest zadowolona ;) Ja zawsze podpatruje co mama ma w szafce i co jej się kończy i wtedy kupuję

Podobno te Olay sa super, szczególnie dla cery wrazliwej, skłonnej do podraznien i uczuleń.

pobiegłam do jej łazienki ;] hmm..na półce kremik Erisa. masz rację i ten sam zakupie. można chyba kilka kremów różnych z tej samej serii zakupić w zestawie, prawda? gdzie mogę kupić taki zestaw - w zwykłej drogerii, czy u kosmetyczki?

Gość najlepiej taki jaki Twoja mama
Eris powinnaś móc kupić w drogerii, zresztą może być sporo zestawów teraz skoro dzień Mamy sie zbliża. Co do kosmetyczki to nie mam pojęcia

przypomniało mi się, jak niedawno rozmawiała z sąsiadka - jej psiapsiółką - że to kremik na recepte od kosmetyczki, czy jakoś tak. szkoda, że też sie nie wsłuchałam w ta ich rozmowę.. muszę sprawdzić nazwę. może coś ci powie.

no tak, brat wszedł do łazienki. a na jego męskie oko nie mogłam liczyć. niczego się nie doczytał. musiałam poczekać. na pudełku jest napisane Prosystem Home Care. ma noc i pod oczy. skoro ich używa i jest zadowolona, to chyba dobrze byłoby ten kupić?

krem z filtrem - to chyba bardzo ogólne pojęcie, hehe. wpadłam na pomysł. naśle na nią sąsiadkę, niech wypyta ją o Erisa - prosystem. podstępna jestem, co? ;]

Gość mmarta
zobacz jakiego typu jest ten krem (na co) i kup cos z olaya jak ktos wczesniej radzil ;] i buket roz :)

Gość kup biowital

Gość nie daje się kosmetyków

Gość zespół witamin

pytałam mamę czy zna olaya. ale powiedziała, że ten, którego używa jej odpowiada bardzo, no i że dostała go od kosmetyczki po jakimś tam zabiegu, który jej tata zafundował, żeby dla niego dobrze wyglądała. jęsli ona mowi, ąe ten z Erisa jest dobry przy tym zostane chyba.

a zespół witamin dostała od siostry swojej - jakiś kompleksowy, żeby czuła, że żyję, hehe ;] ciotka jest śmieszna ;]

Gość Alalalalafas
ja mojej kupiłam stanik- ale inny niż nosi teraz. ;) Zobaczyłam wymiary i zamiast 80B dostanie 75D ;)