Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyyna

Pytanie do pań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ciekawy Ciekawski
skad wiesz ze malego? ty lubisz wielkie knagi

Mnie też kłuje nie przepadam za tą pozycją.Wolę od tyłu

Gość Ciekawy Ciekawski
dżina zaraz ci cipke wylize jak jeszcze raz przeszkodzisz mi w namierzaniu marty

doobra niech ci bedzie ze masz wieeeelka knage. kazdy z KMF tak mowi. to co? ballbusting struna od pianinka? oj uprzedzam, moze sie wpic w wora tak ze ci lezki poleca, i co wstyd tylko przy kobiecie :P

Gość Ciekawy Ciekawski
ja nie mowie ze mam wielką, mam srednią, ale chce wiedziec jaką ty lubisz

ok tyle razy pytasz to ci odpowiem, tym razem calkiem powaznie: ja jeste, przyzwoita mezatka i lubie tylko jedna jedyna mojego meza, buookej??? :O (btw. 20/16)

Gość Ciekawy Ciekawski
20/16? to wiek i IQ czy ilość zł na godzine ?

Gość Ciekawy Ciekawski
pytalem czy takie wredne dziewuchy i wyzwolone jak ty lubią duze penisy czy małe.

a ja odpowiedzialam co lubie :P wlacznie z rozmiarem :P IQ??? a to chyba przypadkowo twoje oopppsss

Gość Ciekawy Ciekawski
jesli to iloczyn to tak, to moje.

no jakos nie bardzo bo nie lapiesz o co c'mon. raczej iloraz powiedzialabym :O

Gość Ciekawy Ciekawski
nie łapie, bo nie znam sie na forumowych skrótach, kodach, ciuciubabkach, mam pare wazniejszych i ambitniejszych zajec niz siedzenie NON STOP na forum. Jestem tu drugi raz w zyciu i uwazam za zalosne przesiadywanie w takim miejscu, często z hołotą (nie pije do ciebie). Troche mi cie żal, jestes biedną dziewczyną. Mąż sie tobą nie zajmuje? Ile mozna godzin siedziec na forum? Co za nudne i obrzydliwe zycie. Az mi niedobrze

Gość Ciekawy Ciekawski
no wlasnie dla takich sytuacji jak teraz. Lubie czuć wyższosc intelektualną nad innymi i swiadomosc ze moge wkurwic kogos, siedząc i paląc dobrego papierosa , bez wysiłku jest tego warta. Jestes bardzo niewymagającym przeciwnikiem. A zycie masz naprawde nudne. Chuj z urody skoro zycie jaki flaki...

gowno wiesz o moim zyciu palancie. moje zycie zaczyna sie jak ty wstajesz do twojej nudnej pracy. zreszta nie mam zamiaru sie tobie tlumaczyc z niczego. wcale mnie nie wkoorwiles, bo musialbys sie jeszcze raz urodzic. pal dalej, pewnie umrzesz na raka.

Gość Ciekawy Ciekawski
akurat ja wstaje do najbardziej szlachatnej i najbardziej satysfakcjonującej pracy jaką mozna sobie wyobrazazic, niestety, nieosiągalne dla ciebie, pewne limity są dla niektorych nieprzekraczalne. Wiem o tobie bardzo duzo, nawet nie wiesz jak łatwo wszystko z ciebie wyczytac. Jestes mało skomplikowana, a to forum jest częścią twojego zycia i nawet w pracy myslisz o tym co napiszesz tu po powrocie, co tam w tematach ktore ostatnio czytalas rano, co kto dopisal itp....Jestes banalna :D

no to bardzo malo wiesz,jesli piszesz ze po powrocie - bo ja wlasnie jestem w pracy, a raczej bylam, bo wlasnie ja koncze i spadam po dzieciatko moje kochane, i co sie z tym wiaze te dyskusyjke marna rowniez koncze, a ty koles jak bedziesz chcial jeszcze sie podroczyc to sie zaczernij bo nie lubie gadac z pomaranczami. chetnie cie potyram. anytime. paluszek :P

Gość Ciekawy Ciekawski
Wolalbym chyba byc pustelnikiem z chin niz mieć tak matke ktora pracuje do tak późnych godzin i odbiera mnie skąd kolwiek o tej porze mozna odebrac dziecko, od matki? Od opiekunki? Jakiegos osrodka? Masakra. Potem wyrastają psychopaci, kaleki życiowe, warzywa. Ale stwarzasz warunki dziecku, i co kolwiek napiszesz juz w lepszym swietle jako matka nie bedziesz. U mnie to bylo by nie do pomyslenia. Dobrze ze mnie wychowali normalno rodzice i mialem super rodzine. Brrrrr az mam drgawki jak mysle o twoim losie.

Gość Ciekawy Ciekawski
Aha co do tego "Paluszka" ...wsadziłaś go sobie? Tak przy wszystkich, w pracy? I jak tam dzisiaj? Goręcej w srodku niz zwykle? Zbliza sie chyba okresik

Gość jestes chyba jeden co nie wie
ze merta jest ze stanow debilu a tam jest roznica czasu przyglupie

Gość sam jestes kaleka zyciowa
niedorozwoju

Gość Ciekawy Ciekawski
z USraela? Wow, kolejna fala emigracji holoty :D

nie nadrabiaj teraz durnymi tekstami dales pokaz swojego debilizmu hehehe

a marte to ty do piet niedorastasz fiutku przymaly 🖐️

Gość Katarzyyna
Ja liczylam ,że tyle osob odpowiedzialo na temat problemu a tu jakies akcje sie odbywaja:/ Wiec nikt wiecej nie ma takiego problemu??? Halooooooooooooooo???

Katarzyyna -----> jasne, przepraszam za rozwalenie topiku, ale przyplatalo sie to cos z KMF i wdalam sie w niepotrzebna dyskusje, sorki pomaranczki -----> dziekuje za wsparcie, nie potrzebnie mu tlumaczylyscie, mogl tkwic dalej w przeswiadczeniu o swojej genialnosci i nieomylnosci, tak zdaje sie objawia sie KMF, to musi byc naprawde przykre, a koles jeszcze do tego jakis tempy i niekumaty :O (nawet \"paluszka\" nie zrozumial) i do tego zboczony - rigor mortis ??? :O no a potem tym postem o chinskim pustelniku to juz przeszedl sam siebie :O

Gość jajajekokodżambo
ja nie :P no chyba ze facet mial by zbyt duzego ...