Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRWAŁA O.

POMÓŻCIE - trwała

Polecane posty

Gość TRWAŁA O.

Witajcie, przeczytałam pełno wątków a propos trwałej ale ciagle moja ciekawosc jest nienasycona i innych forumowiczek tez więc zalozylam ten wątek i mam nadzieje ze rozwiąze problem ;D Tak też podstawa - mam dośc grube, słabo podatne wlosy za ramiona, farbowane i mocne. Od daaaawna marzy mi sie trwała ale zawsze cos stawalo na drodze ale teraz sie juz zawzięłam, jestem prawie umowiona, tylko ten strach ... Czy ktos z podobnymi wlosami zrobił sobie trwalą i jak wyszla ? wiem doskonale że przesusze włosy ale ogolnie to o nie dbam, uzywam odpowiednich szamponow i odzywek, więc jakos tragicznie mam nadzieje ze nie będzie :P Robilam sobie kecone wlosy ale to jest uciązliwe i lokowka i te wsyztskie pianki i lakiery czesto stosowane tez niszcza wlosy więc trwala będzie juz lepsza :) moja kuzynka polowe swojego zycia sobie robila trwala i zawsze miala sliczna, dbala o wlosy i w ogole ale ma troszke ciensze wlosy niz ja wiec dlatego sie boje jak u mnie wyjdzie ... Wiem tez że najlepiej jets stosować pianki itp skręcające wlosy bo dodają efektu ;D Jak sądzicie ? Piszcie tez swoje przezycia, jakie macie wlosy jak dbacie itp. To ułatwi życie i zmniejsyz ilosc wątkow na ten sam niemal temat :D

Gość TRWAŁA O.
Aaa jeszcze sobie popisze :) Oto reszta pytań jaka nieznalazla odpowiedzi na innych forach : Można uzyskać niemal kazdą grubośc loków, Aby sie nie puszyly ani nie robily sianowate nalezy je często podcinać, Zniszczone wlosy najlepiej ściąć maksymalnie albo regularnie podcinac i dopiero wtedy cokolwiek robic z włosami - NIE WIERZCIE reklamą że wlosy sie odnowią po cudownych szamponach lub odżywkach. Nie nalezy robić trwałej ani farbować wlosow w czasie okresu, brania mocnych lekow itp gdyz organizm jest oslabiony i nawet nie chodzi o to jaki efekt sie uzyska tylko o to że mozna stracic sporo wlosow :P Nie prawda jest ze salon fryzjerski gdzie za trwala zaplaci sie 300 zlotych wzwyż jest lepszy od tego gdzie sie to zrobi za 100 i mniej, wszytsko zalezy od renomy, a najdrozsze zadko kiedy jest najlepsze :)