Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenka11111

ciaza....nie ciaza.....

Polecane posty

Gość Malenka11111

Hej Dziewczyny, mam takie pytanko. w 7 i 14 dniu cyklu kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia. Od mniej wiecej 20go dnia cyklu boli mnie podbrzusze jak na okres, mam ciagnace biale uplawy, czesto oddaje mocz, zwlaszcza rano, co wypita kawa musze isc siusiu.Nie nastawialam sie na ciaze ale bede sie cieszyc jesli wyszlo...wczoraj juz nie wytrzymalam i zrobilam test (wieczorem) choc do okresu jeszcze 5 dni...cos mi nie daja spokoju te bole brzucha, takie dziwne, nigdy tego nie mialam...test oczywiscie negatywny ale za wczesnie robilam, wiem i jeszcze wieczorem...doradzcie cos bo jestem niecierpliwa

Gość srururutru
ALE SKĄD MY TU MAMY WIEDZIEC CZY CZASEM NIE JESTES W CIĄZY... ZRÓB TEST JAK UPLYNIE OKOLO 10 DNI OD DOMNIEMANEGO ZAPLODNIENIA JEDNEGO I DRUGIEGO I TYLE... MY TU NIE JESTEŚMY JASNOWIDZAMI KOCHANA... :)

Gość ubezpieczona
u mnie pierwszym objawem ciazy byly wszystkie dolegliwosci zwiazane ze zblizajaca sie miesiaczka, ktora sie nie pojawila... okropny tez bol piersi. mozesz jasne byc w ciazy, poczekaj do okresu lub jego braku

Gość Malenka11111
Wiem, wiem ze nikt tu mi nie powie ze jestem w ciazy...chcialam tylko wiedziec czy ktorac z Was moze miala takie objawy...bo nigy sie tym nie interesowalam

Gość srururutru
objawy kazda z nas ma inne, jedna wręcz książkowe a druga nie ma wcale... Ja w tak wczesnej fazie nie mialam wcale objawów... I w tak wczesnej fazie po prostu objawów nie ma, przeciez to nie dziala tak z dnia na dzień. To Twoja psychika zapewne Ci podpowiada objawy, bo myslisz, że możesz być w ciąży... W większości przypadków wlasnie tak jest...