Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kyyrene

No i po kolejnej randce netowej

Polecane posty

ogolnie to tez bym sie nie umówił, ale z polą zrobiłbym wyjątek :P

Nie kyyrene nie umawiaj sie z tym włochaczem. Wygląd jest według mnie jednym z głównch argumentów czy zmarnowac jeszcze chwilke na faceta czy nie :-) A on ma jakies aspiracje do tego na bycie Twoim kochankiem!!!

agiie : miał koszulę z długimi rękawami, nie podwinietymi... Ale sprzeczał sie ze mną :) Tzn. nie kłocił, tylko dyskutował, miał inne zdanie, nie bal sie tego powiedzieć, a jednocześnie przyjmował do wiadomości to, że ja też mam prawo mieć swoje :)

to aż tak ? to ciekawe jak wygląda bez koszulki:P

"a jednocześnie przyjmował do wiadomości to, że ja też mam prawo mieć swoje" na początku też zawsze tak robie... gość jest dobry w te klocki :P

"to ciekawe jak wygląda bez koszulki" tak samo jak w koszulce, tylko materiał bardziej kudłaty :P

i naturalny:P osobiscie wyhodowany:P przez właściciela:P

komiczne : wiesz, większość facetów , którzy mieli szczęście lub pecha pojawić sie w moim życiu to z zasady błyskawicznie odżegnywała sie od swoich poglądów, byle tylko zrobić na mnie wrażenie jednomyslnych ze mną :o A tu..taki miły wyjątek :D

"i naturalny osobiscie wyhodowany przez właściciela" bardzo ekonomiczny facet :P kyyrene - o niedoczekanie - ja sie czesto nie zgadzam dla samej zasady :P ale faktycznie skoro spotykalas takie pizdeczki, to ten jest bardzo ok

kyyrene- taki podporządkowany spedzał ze mna najwyżej dwie noce i szedł w pizdu- nie lubię ciotowatych:/

komiczne stopke zmienił:P -- ky - no wkońcu co Ci szkodzi spróbować?:P wkońcu przed ołtarz jeszcze nie idziesz:D

gorzej jak rzeczywiscie maja takie same poglady jak Ty ky .. a Ty myslisz ze oni tak specjalnie co by sie tobie przypodobac

pewnie, że ekonomiczny, swetrów nie trzeba kupować :D:D:D A tak serio to sama nie wiem...co oznacza, że trzeba sie umówić po raz drugi, żeby sobie sprecyzować odczucia :)

agiie: no wiesz, jeżeli facet, z ktorym poszłam na kawę pyta sie mnie, ile łyżeczek cukru do swojej kawy wsypałam, bo on to chce mieć taką samą...:D Autentyczne :D:D:D

ojj to ja nie pomyslalam o takim czyms ky. nie wpadlabym na takie cuś ja to raczej szukam takiego samego samotnika jak jai z pogladami podobnymi:D

ono genialne z tą kawa, ale nie wpadłabym na takie cos

kurde, ja też bym nie wpadła :D:D:D no, ale to był skrajny przypadek :D

agiie : to było co innego, bo ten ktoś desperacko probował mnie nakłonić do tego, żebym z nim została...przesadził w złą stronę. :o

kyyrene Ja ciagle nie mogę wyjśc z podziwu tych randek z neta. Nie fajniej jest zarzucić gdzieś siec na mieście? :-)Włochacz taki odpadł by po dwóch spojrzeniach na Niego:-)

kyyrene:D ja nie lubię spotykac się z kimś publicznie kto wyglada jak pudel mojej koleżanki- obciach:D więc nigdy nie ryzykowałam:D fota to obowiązek:D

"Zawijaj sie stad denny smieciu w d**e ruchany przez meneli z dworca i osranych narkomanow pajacu" naprawde byłaś osrana? nie zauważyłem :D

komiczne, proszę, odpuść sobie :) Zafunduj sobie selektywną ślepotę :D

mnie to nikt tak nie lubi jak Ciebie:P

agiie : jeżeli to było do mnie, to sie ciesz :D:D:D Do wychowywania to mam dziecko (dosyć niezależne zresztą), facetowi nie będę mówić, co ma robić :P:P:P