Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie 2225363

Czy związalibyście się z kobietą, której ojciec jest alkoholikiem?

Polecane posty

Gość pytanie 2225363

Tzn. doprowadził się do porządku, jest w miarę normalny- wykształcony, przeciętny, nie jakiś obdarty menel. No ale jest alkoholikiem. Wiadomo. ??????

O co się obawiasz? Że Ona też będzie alkoholiczką? Czy tego, że to obciach mieć, hipotetycznie rzecz jasna, takiego teścia?

Gość sgfdgfdg
a co to za pytanie w ogole? a czy kobieta zwiazala by sie z toba gdyby np. twoj ojciec byl alkoholikiem.rodzicow sie nie wybiera rodzicow sie ma.dzieci nie odpowiadaja za ich bledy...

Gość pytanie 2225363
jestem kobietą pytam, bo na podobnym topiku dziewczyny od razu skreślają facetów, którzy mają takich ojców

mój ojciec jest alkoholikiem, nie pijakiem, alkoholikiem. jest po studiach, ma stałą pracę, rodzina generalnie tzw "inteligencka" :P mam zwichrowaną psychikę, to fakt i trzeba być mądrym i bardzo kochającym facetem żeby ze mną wytrzymać. ale wbrew obiegowym opiniom jestem kompletnie niepodatna na nałogi. wszystko zależy od człowieka i od tego, jaką ten człowiek ma świadomość problemu i co z tym robi. ale skreślanie kogoś na podstawie rodziny jest mało sensowne.

Gość no dobra jest mało sensowne
ale jednak jest powszechne:O