Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdwqddwed

jak ubrac pampersa chłopcu, zeby nie zesikał sobie ubranka

Polecane posty

Gość dwqdwqddwed

mowie o niemowlaczku, ostatnio zesikuje wszystkie kaftaniki i body i chyba zle mu pampersa zakładam, sama juz nie wiem?

Gość Mama kochanego synka
Sprawdz: Albo ma za duży rozmiar pieluch i ma "za luźno" Albo ma za małe pieluchy już I jest jeszcze trzecia opcja najbardziej prawdopodobna - prącie nie jest układane w dół. Jeśli "siusiak" ułożny jest gdzieś na boki to będzie się maluszek obsikiwał. Jeśli w dół powinno być super.

Gość piniaaacolada
moj sie obsikiwal zawsze kiedy pampersy byly juz za male

Gość lenka 08.
A ja jestem jeszcze w ciąży i mam mieć syna dobrze wiedzieć o takich radach. Termin na sierpień.

moja Zuzia obsikiwala cale ubranko poki uzywalam pieluszek z Pampersa...zmienilam na Huggiesy i jest super,od tamtej pory moze ze 3-4 razy sie zdarzylo ale kupka na ubraniu:)a ma juz 6 miesiecy:)

A czy to nie są przypadkiem pampersy 3? Moja córka 1 i 2 jakoś zniosła, natomiast 3 notorycznie przesikiwała. Zmieniłam na Huggiesy Super Flex i przesikanie się skończyło. Teraz kupiłam dla testów Belle Happy i też nie ma problemów z przesikiwaniem.

Gość zesikal sobie
ubranka:onauczyc sie na poczatek gramatycznie pisac:o a pozniej zadawac pisemnie pytania:o

Gość Mama kochanego synka
Cukierkowa, co do kupek też jest rada (położna w szpitalu mi podpowiedziała). Zawsze trzeba pilnować, żeby "falbanki" wokół udek dziecka były wyjęte na zewnątrz. Jak falbanki się schowaja to i kupka może uciec. Tak że Po pierwsze rozmiar Po drugie "siusiak w dół" Po trzecie falbanki I na prawdę nie powinno być niespodzianek. Mój synek ma ponad 5 miesięcy i tylko raz się obsikał, jak nie dopilnowałam siusiaka w dół. Pozdrawiam