Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hristof

POMOCY !!! SPADA MI LIBIDO

Polecane posty

Gość Hristof

Mam 24 lata , wspaniała narzeczona i śliczna córeczke , pracuje czynnie zawodowo , kocham moja kobiete ale ostatnio mamy problemy łozkowe , po prostu straciłem chęć na seks. Nie czuje pociagu badz bardzo słaby - nie mam problemów z erekcja " staje" mi jak trzeba ale nie chce mi sie kochac. Moja kobieta cholernie mi sie podoba , stara sie , wyprawia cuda w łozku a mi rece opadaja bo normalnie to bym szalał jak ogier - a tu zonk .. po prostu nie czuje nic - i to nie chodzi o nia tylko nawet o inne kobiety - po prostu straciłem zainteresowanie seksem. Jaka moze byc tego przyczyna ??? czy sa jakies tabletki , ziolka moze dieta by znowu mi sie chciało i bym nabrał sił do seksu ??? Juz nie wiem co robic . Czuje sie podłamany ta cała sytułacja - i widze z eprzez to tez zaczyna kulec moj zwiazek. Prosze o pomoc.

szkoda mi ciebie, dobrze że z moim tak nie jest. Nie znam się zabardzo ale chyba reklamują tabletki Permen?

Gość ze mna to dał bys rade
ja bym cie tak w łóżku rozpaliła ze miał bys taką ochote na sex co godzine i bys ze mnie nie zchodził wogóle młodzieńcze.

Gość Hristof
rozpalac to mnie moze tylko moja kobieta i nie mam zamiaru jej zdradzac.

e tam gupoty piszesz przeciez ona nawet nie umie cie rozpalic,bo jak by umiała to bys miał ochote non stop kolego.

Gość Hristof
Chyba ze jestes ładną blondynką to moze i bym spróbował czy dasz rade ale tylko raz,chodzi o przekonanie.

Gość Hristof
czytaj kobieto ze zrozumieniem zadna mnie nie pociaga - ogolnie straciłem ochote na seks a nie tylko z nia. i zdaje sobie sprawe ze to nie jest normalne dlatego pytam o rade - a nie o zmiane partnerki .

a jednak cie cos kusi do innych kobiet???????

to byl podszywacz i nic mnie nie kusi do innych kobiet

ludzie ja prosze o porade , ziolka dietka , moze jakies tabletki ????? a nie o zmiane kobiety - nie zamierzam jej zminiac za zadne skarby . Wiec prosze odwalcie sie z idiotycznymi propozycjami

Gość dziwny koles
ty sam kolego niewiesz czego chcesz musisz isc na emeryture z tym fajfusem i tyle.

to juz nikt nie ma takiej sytułacji .. :( ja pierdole ... to co mam skoczyc z mostu - ?

Gość Nie wierzę a chciałabym
Spróbuj - a) wziąć urlop i odpocząć, b) zmienić dietę.

Gość kalina malina
tu raczej sie chyba nie dowiesz ,tu sa przewaznie sami wariaci wejdz moze na inna strone ,wpisz w googlach swój problem i napewno cos znajdziesz zycze powodzenia:)

a cos szczegolnego powinno byc w tej diecie - jem raczej zdrowo .

Rozumiem twój problem,mój tez to ma-niewiem jak mu pomóc.My podejrzewamy,że to przez jego pracę-w trudnych warunkach,przy chemii,może to to....?Ech

Gość Venom
w Twoim wieku taki problem to nie jest normalne . Idz do lekarza i popros o badania na poziom testosteronu w swoim organizmie , byc moze jest zbyt niski i dlatego tak sie dzieje . Albo idz do sklepu dla ludzi uprawiajacych kulturystyke i spytaj o " Tribulus " , sa to tabletki z rosliny tribulus (sama natura zadna chemia) , posnoszace poziom testosterony w organizmie (nieznacznie , ale duzo daja) , mi po nich zawsze wzrasta libido i to bardzo (doslownie ganiam swoja zonke jak dzikus ;) ) . Albo masz moze jakis stres , i Twoj spadek libido ma podloze psychologiczne . Powodow moze byc wiele , pozdro.