Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosyć

muszę ponarzekać!!!

Polecane posty

Gość dosyć

Mam już dosyć wszystkiego, muszę się wygadać a nie mam komu, poza tym mało kto mnie zrozumie.Wiekszość zaraz zaczeła by udzielać głupich rad co by mnie jeszcze bardziej wyprowadziło z równowagi :( Jestem młodą matką i po prostu codzienne życie już mnie dobija.Mam ochotę gdzieś uciec na pare dni i odpocząć od tego wszystkiego.Nie mam siły zajmować się juz dłuzej dzieckiem :( Ratunku... najchętniej oddałabym go na jakiś pare dni żeby się wyluzować.Nie mogę nigdzie wyjść sama, wiecznie tarabanie sie z tym wózkiem, na dworze mokro i zimno,koła całe oblepione piachem, za każdym razem musze zamiatac mieszkanie.Czy ja nie moge sobie spokojnie posiedziec, ubrac sie i wyjsc tak po prostu z domu w razie potrzeby, tak jak to było kiedys... :( To gotowanie, zmywanie, prasowanie fuuu... mam już wstręt do tego wszystkiego.Czy mi sie juz nic od zycia nie nalezy? A do tego załamuje mnie ilość nauki na studiach... wstawanie jak jeszcze wszyscy spią i kucie na zajęcia.Nikt mi nei pomaga, wszystko sama mam na głowie. Wiem, wiem ... zaraz powiecie ze nie tylko ja tak mam, ale coż przechodze akurat kryzys i musze sobie ponarzekac bo inaczej zwariuje

Gość a gdzie maz
pracuje? po pracy moglby ci choc troche pomoc! to tez jego dziecko!

Gość ponarzekaj sobie
też tak robię czasami:) Masz gorsze dnie ale to minie.Taki kryzys i tyle.Każda mama to przechodzi.Wszystko stanęło na głowie,zima,deszcz itp to dobija.Zacznie sie lato będą lepsze dni.Za chwilę wakacje odpoczniesz od szkoły,naładujesz akumulatory.Trzymaj sie :)

Gość dosyć
mąż pracuje i ma do tego taką prace ze duzo przynosi do domu :( Wszyscy do okoła pracują , nikt nie ma czasu :( Ja mam troche więcej zeby sie tym wszystkim zajmować ale ta codzienność mnie juz dobija, potrzebuje jakiejś zamiany :(

Gość ponarzekaj sobie
sytuacja jak u mnie:( nikt nie ma czasu,nikogo nie mam żeby chociaż pogadać.Zgłupieć idzie normalnie

Gość a oto streszczenia
to ja też strzelę focha, mam dwumiesięczne dziecko i nieraz padam na pyszczek, FOOOCH :D juz mi lepiej :) trzymaj się autorko

Gość marika27
nie jestes sama, a ile masz lat? ja w sumie zdazyłam sie wyszalec i na dziecko zdecydowałam sie pozno, wiec w sumie nie narzekam, ciesze sie malenstwem ale czasem tez mam ochote gdzies wyjsc sama, bez dziecka, uciec..od tych pieluch, ale dziecko szybko rosnie;)wiec sie nie przejmuj:)nim sie obejrzysz, wyrosnie z pieluch pojdzie do przedszkola, bedziesz miec wiecej czasu dla siebie:)Pozdrawiam

Gość dosyć
dobrze wiedzieć ze przynajmniej nie tylko ja się tak czuje ;) Żebym chociaz miala studia skończone to poszłabym do pracy... ale tak to nie dam sobie rady.Sytuacja bez wyjścia.Trzeba przeczekać, niedługo minie...

Gość dosyć
Mam 23 lata, w sumie noe chodzi mi o wyszalenie sie tylko o zwykły odpoczynek, o myśleniu troche o sobie i swoich sprawach.Marze o tym zeby dziecko poszlo juz do przedszkola.Niestety jeszcze z 1,5 roku...

Gość klikam asia
dosyc, a masz dobry kontakt ze swoja mamą?? poromawiaj z nia? albo porozmawiaj z psychologiem , to ci sie troszke lżej na duszy zrobi

Gość AADSDDE
A ile ma Twoje dziecko?moze zostaw czasem je mamie swojej i wyjdz gdzies z koleznkami, albo jakiejs zaufanej ciotce..zostaw

Gość dosyć
Z mamą mam bardzo dobry kontakt, sęk w tym że ona też ciągle pracuje, od rana do wieczora.Nie mieszkamy razem więc widze ją dość rzadko :( Może ten psycholog to dobry pomysł, poczekam jeszcze troche bo może samo minie.Ale szczerze mówiąc chyba dobrze by mi to zrobiło

No ja z dwójka bąbli :) córka dzisiaj konczy 17m-cy a synek dzisiaj 2 m-ce. Jak byla tylko córcia tez mialam doły straszne. Najgorzej bylo podczas drugiej ciazy. teraz natomiast doceniam ten \"spokój \" ktory mialam przy jednym dziecku :) Teraz wlasnie tez przechodze kryzys choc staram sie usmiechac nawet przez łzy. Faktycznei chyba kazda matka przecodzi przez te ciezkie dni ale to jest do przejscia. Mam o tyle gorzej ze od niedawna mieszkamy w nowym miescie i nikogo tutaj nie znam, zero starych znajomych z którymi mozna sobie poplotkowac itp. No coz to są te uroki macierzynstwa, ale cieszmy sie ze mamy sliczne dzieci :) Pozdrawiam

Nie martw sie malenstwo podrosnie bedzie bardziej samodzielne i zajmiesz sie soba.Ja tez padam na twarz ale poki co jeszcze nie na tyle by ponarzekac:p Bedzie dobrze zobaczysz;)