Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka_ po_40

czy babka po 40 ma szanse?

Polecane posty

Gość babka_ po_40

Zacznę, od tego, że od jakiegoś czasu szukam partnera... kogoś z kimś mogłabym pójść do kina, do knajpy, na zakupy, do łóżka...normalna rzecz... napiszcie, co sądzicie o dzisiejszym świecie... dlaczego jest tak ciężko znaleźć kogoś, kto byłby naszą bratnią duszą? z kim można dzielić smutki i radości tego życia ... zwłaszcza po 40/dziestce... szukam wsparcia na forum bo powiem szczerze, moje koleżanki - niestety mnie nie rozumieją. Kiedy mówię im czasem, że chyba się w końcu zaloguję do jakiegoś portalu randkowego, pukają się w czoło! "Oszalałaś!" "Zglupialas" - powtarzaja mi ciągle... bo ja szczerze mowiac myślę, że to najlepsza opcja... nie będę łazić przecież po knajpach i podrywać żonatych facetów... tam przynajmniej \ prawda boli \ wiemy, czego chcemy i nie musimy sie ukradkiem dopytywac, przez osoby trzecie / ej, a ten w czarnym to ma zone? :(

Gość matka po 40
jaka babka? :-O ja właśnie skończyłam 40, wyszłam za mąż i staram się o dziecko! Wszystko przed Tobą! Tylko nie czekaj.

Gość emma_gm
wiek sie nie liczy najwarzniejsze abys ty sie czula mlodo to i znajdziesz tego jedynego..

Gość babka_ po_40
dzięki za wsparcie... a gdzie tego męża spotkałaś??? rozgldam się i wszystko zaobrączkowane... co sądzisz o portalach randkowych może tam najpewniej szukać... czas biegnie tak szybko!

Gość A co ja mam powiedzieć
Ja mam 28 - ale problem ten sam :/ dodam, że równieśnu\icy oglądają się za studentkami do lat 23, a za mną ... mężowie 40 - letnich Pań :((

Jakbyś wiedziała kogo podrywać i miała kartotekę to by można było kogos znaleźć:classic_cool:.Z tym 1 da się załatwić ale niestety z kartoteką dużo gorzej:O.Ja właśnie mam taki problem że mmimo tego że wiem kto jest dla mnie odpowiedni nie wiem gdzie takie znaleźć bo nie mam kartoteki:O.A pedofili jest pełno:P.

Gość matka po 40
Mąż to wynik wspólnego hobby, które nas połączyło. Z portali randkowych nie korzystałam nigdy. Ale dlaczego nie spróbować - jesteś dorosłą kobietą to sobie krzywdy tak łatwo nie dasz zrobić. Moja koleżanka poznała drugiego męża przez internet rok po swoim rozwodzie, a za 2 lata juz byli małżeństwem. Ale chyba to nie był portal randkowy, muszę kiedyś ją dopytać. Najważniejsze nie tracić nadziei i optymizmu!

Gość emma_gm
moj co prawda sam sie przypaletal :) :) ale mysle ze portale randkowe to nic zlego gorzej z tym ze nie wiesz z " kim " piszesz..

Gość alojza
Moze wyjedz na jakies wakacje dla singli? Albo ogolnie na jakas wycieczke i tam kogos poznasz?

Gość ka_li_na
ja sie nazywal ten portal?Lovebip.com, czy jakos tam. w kazdym razie tam moja kolezanka grubo po 40 poznala fajnego faceta z Meksyku... egzotycznie, co? ale bardzo fajny czlowiek. Podrozuja razem teraz po europie, ona sie hiszpanskiego nauczyla, podszkolila angielski. Przyjemne z pozytecznym :) moze wlasnie tak zacznij? od korespondencji, wymiany listow? mam nadzieje, ze pomoglam troszke! :) jak chcesz to sie dopytam.

Gość MAAAAAAAAAAAA
po 20 -maaaaaaaaa po 30 -maaaaaaaaaa po 40-maaaaaaaaaaa po 50-maaaaaaaaaa po 60-maaaaaaaaaa i nawet po 70 i 80--------maaaaaaaaaaaa póki życie trwa jest szansa na szczęście

Gość AirMax
Jasne, że ma szansę! Jeśli tylko dbasz o siebie, to ani się spostrzeżesz gdy będą Cię podrywać przystojni dwudziesto i trzydziestoparolatkowie - i to nie na jedną noc ale na całe życie.

Gość PIĘKNAAAAA
A cóz to za pytanie , jasne , ze ma .

Gość MAAAAAAAAAAAA
z Tobą chyba,bo po doznanym szoku uciekłaby ,gdzie pieprz rośnie...hehehe

Gość babka_ po_40
do "A co ja mam powiedziec" - widzisz ciezkie czasy nastaly... jesli za toba ogladaja sie 40 letni, to za mna powinni 60 latkowie...a tu nawet ci sie nie ogladaja, bo juz chyba sie nie interesuja zbytnio... moze jakis facet nam to wytlumaczy DLACZEGO tak see dzieje? do ka_li_na i do matka po 40 - dziekuje dziewczyny! kochane jestescie!

Gość młoda wdowa
Szukaj, ale z netowymi znajomościami bądź ostrożna, różne czubki się logują...najczęściej żonaci dla zabawy... ale może trafisz w :P Na wycieczki to raczej babki jeżdżą, trudno spotkac faceta...

Gość młoda wdowa
babka_ po_40 :P Możesz młodszego spotkać i rozkochać w sobie...

Gość babka_ po_40
młodsi się płoszą niestety! (wiem z doswiadczenia!)

Gość beti123
Mnie się zdarzyło... I nie ma już zauroczenia... długo trwała ta znajomość.....chciał się spotkać.. ale najpierw próbowałam go wypytać... i co się okazało??? 1- onanizował się 2- narzekał na brak sexu 3- aż w końcu opowiadał mi o swoich doznaniach łóżkowych 4- weekendoowy alkoholik 5- brał amfę.. 6.... nieważne co jeszcze? nie spotkam się i myślę ,że gadał ze mną po to,żeby się ... 11:53 beti123 Jeszcze dodam,że trwało to kilka m-cy, było romantycznie...ale kilka razy był widocznie pijany, naćpany...nie kontrolował się ..i wyszło szydło z wora.. Nigdy więcej znajomości sieciowych!

Gość kobietka-skarpetka
a ja Ci powiem, 40-stko, tak: Ja jestem Twoją prawie rówieśnicą (42 i pół). Działałam przez jakiś czas w necie na portalu randowym w tlenie i spotkałam kilku fajnych facetów. Ale żaden nie był chyba dla mnie :) Tym niemniej polecam. Ale nie radzę żadnych młodych , żadnych seks-turystów, ani żadnych żonatych. I też jest jeszcze w kim przebierać. Życzę powodzenia i nie słuchaj tchórzliwych koleżanek, one Cię tylko hamują, masz prawo szukac i doświadczac, a jeśli jesteś mądrą osobą, to krzywdy sobie nie dasz zrobić :)

Gość podajcie namiary na jakis
portal, i jak sie tam zalogowac

Gość babka_ po_40
Trzeba uwazac... faktycznie jacys tacy moga sie trafic... ale chyba sprobuje! bo juz w realu nie widze szans. Wszyscy zajeci, wycieczki dla singli wydaja mi sie staroswieckie, dyskoteki dla samotnych zalosne, ogloszenia towarzyskie w gazetach mnie przygnebiaja... wychodzi na to, ze zostaje internet !

"babka_ po_40 (polakmadzia@gmail.com) do "A co ja mam powiedziec" - widzisz ciezkie czasy nastaly... jesli za toba ogladaja sie 40 letni, to za mna powinni 60 latkowie...a tu nawet ci sie nie ogladaja, bo juz chyba sie nie interesuja zbytnio... moze jakis facet nam to wytlumaczy DLACZEGO tak see dzieje? do ka_li_na i do matka po 40 - dziekuje dziewczyny! kochane jestescie! " Przecież to oczywiste-bo jest wielu zakamuflowanych pedofili:P.No i pisałem ze trzeba wiedzieć do kogo się pasuje:P.No i dodam ze na tychj randkach często udają że są sami:P.

Gość zalogowana
Wiem, ze istnieja juz takie portale internetowe, gdzie kontroluje sie informacje dostarczane przez internautow... filtruje sie zdjecia i teksty, a wszystko to po to aby, profil uzytkownika by jaknajbardziej wiarygodny!na takich portalach raczej nie znajdziesz gowniarzy bawiacych sie w kotka i myszke, ani jakis zboczencow... raczej zamiary sa szczere i obie strony wiedza czego chca! jestem zalogowana na Lovebip.com i jak narazie wymieniamy jedynie listy z kilkoma facetami. Wiem, ze moga oni klamac, ale ja nastawiam sie pozytywnie! moze Ty tez sie zaloguj, zaloz profil, dodaj zdjecia i cierpliwie czekaj...zawsze mozesz skasowac konto, albo zablokowac uzytkownikow z ktorymi nie chcesz sie zadawac! i pamietaj, badz soba!