Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka25

czy ktoras z was miala makijaz permanentny brwi?

Polecane posty

czesto wykonuje, szczerze sama bym sobier nie zrobila bo nawet najbardziej naturalny permamentny nie wyglada naturalnie wiec jesli chodzi o moja osobe to jestem na nie choc klientki sobie chwala

bo wlasnie przyjaciolka sobie zrobila kilka dni temu i wg mnie wyglada bardzo na tak.a ja mam juz dosc ciaglego malowania przed wyjsciem do pracy.i sa takie nijakie te moje brwi. a powiedz mi stonoga ile taka przyjemnosc kosztuje?i czy boli,bo slyszalam,ze nie bardzo.

mam jeszcze jedno pytanie.czy swoich naturalnych brwi trzeba sie calkowicie pozbyc?

Gość upupup
ja tez bym chciala wiedziec ;]

Gość kokomaroko
o tak! up up, ja również zastanawiam się nad wykonaniem makijażu brwi na stałe. równiez męczy mnie codzienne malowanie. pomagam sobie henną, ale i to nie daje rezultatów na dłużej. niech no się jakaś ekspertka w tej dziedzinie odezwie!

Gość poliaaaaaaana
a jak to wyglada, dajcie linka

ciekawe, ciekawe, bo oni jak robia ten makijaz to w skore daja barwnik, a jak sie ma wloski na brwiach bardzo jasne, to bedzie widac, jak beda odrastac;/ pewnie trzeba je ciagle wyrywac a to tez nie jest komfortowe... chyba ze sie myle ;]

Gość kokomaroko
e, nie. no co wy. nie wyrywa sie. najwyżej później trzeba ci będzie przyciemnić twoje naturalnie jasne brwi,np. henną. nie wiem dokładnie jak to się robi, ale to że się wyrywa naturalne wloski to kompletna bzdura.

Gość nika8808
Hej dziewczynki ;) Ja mam ten sam problem ;((( Otóż we wrześniu 2010 r. zrobiłam sobie makijaż pernamentny brwi . Prosiłam o brwi o bardzo delikatnym odcieniu grafitowym - delikatnie szarym. Nawet przyszłam do kosmetyczki z pomalowanymi brwiami w takim kolorku w jakim chciałam brewki. Mam jasne włosy blond niestety nie mogłam zrobić jasnych brązowych brwi ,ponieważ moje naturalne brwi maja odcień dosyć ciemny. Naturalnie jestem szatynka i mam ciemną oprawę oczu. Kształt też miał być delikatny. Namalowała mi wstępnie brwi na próbę . Pokazała mi dwa sposoby, tzn. na jednym łuku brwiowym zrobiła mi wyżej łuczek , a na drugim niżej . Oczywiście wybrałam ten nizej ,poniewaz był bardziej zblizony do mojego naturalnego. Pozniej przystapiła do narysowania ostatecznych konturów brwi. Robienie makijau mnie strasznie bolało. Tatuaz ,który mam na stopie to przy tym smyranie !!! Jak skończyła to sie przeraziłam. Były takie czarne ,a brwi znacznie wyzej niz mówiłam . Ale pocieszała mnie ,ze po 2 -3 tygodnach jak zejda strupki to makijaz bedzie taki o jaki prosiłam. Mineło juz tyle czasu, a brwi sa czarne. Kształt brwi tez mi sie nie podoba. Łuczki zrobiła mi znacznie za wysko !!! Tak bym chciała sie ich pozbyć !!!! Codziennie jak sie maluję to staram sie je troche przypudrować, aby wydawały sie jasniejsze,ale i tak rzucaja sie tak strasznie w oczy !!! Gdyby chociaz kształt był taki o jaki prosiłam to zniosła bym ten odcień,ale nie podoba mi się nic. Strasznie mnie postarzaja . Wcześniej kazdy mi mówił,ze miałam taką dziecinna bużkę , a teraz... Proszę jeśli znacie jakieś salony w woj.łózkim , w którym mogłabym usunąć takie brwi to błagam o pomoc!!!! Skorzystałam z usług tej kosmetyczki ,poniewaz jakis czas wczesniej brwi robiłą u niej moja kolezanka i jej zrobiła naprawdę ładne. Tylko,ze ona ma czarne włosy takze jej brwi pieknie wygladaja !! Teraz po takim czasie wydaje mi sie ,ze ta kosmetyczka nie miała zbyt wielu farbek i wcale bym sie nie zdziwiła jakby ta sama farbka zrobiła moje "jasnoszare" , a kolezance czarne !!!! Jestem załamana !! Proszę o pomoc!!!:prosi::prosi::prosi::prosi::prosi::prosi::prosi::prosi::prosi::prosi::prosi:

Gość Karola139
Jak ktos jest zainteresownany posiadam bon z grupona na jedna strefe do wyboru 150 zamiast 800 zł. nie wykonam ze wzgledu na ciąze , bon do gabinetu looksus w Goleniowie wiecej pod gg 5342336

WItam na pewno nie polece Ci gabinetu Looksus z Goleniowa dziewczyna nie bardzo ma o tym pojęcie bo nie doradza klientce co jej pasuje tylko robi każdemu takie same brwi nie mówiac juz o krzywych kreskach ;/ wyrzucone pieniadze w błoto dziewczyna nosi głowe wysoko i mysli ze jest najlepsza a z tego co sie zorientowalam jest duzo lepszych kosmetyczek i linergistek w Goleniowie radze dobrze szukac a nie ulegać wpływom znajomych tez dalam sie namówic i nie jestem zadowolona wiadomo kazdy ma swoj gust ale one jedzie na ilosc nie na jakosc rozleklamowała sie na grouponie bo robila za pol darmo a wiadomo jak ludzie patrza teraz na kase. NIE POLECAM LOOKSUS GOLENIÓW I P Katarzyny Kalinowskiej

Witam jakiś czas temu wykonalam makijaż permanentny brwi w Looksus goleniów robiłam brwi bardzo ciezko sie goiły robione na szybkiego bo czekaly juz inne klientki nie poswieca za duzo czasu na jedna osobe robi na ilosc nie jakos brwi zrobione nie równo nie jestem zadowolona

Gość gość
Ja niedawno zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi i uważam, że był to strzał w dziesiątkę. Ale zanim poszłam na wykonanie takiego makijażu zaczęłam rozglądać się za jakąś doświadczoną kosmetolog. Całe szczęście natrafiłam na http://makijazpermanentny.szczecin.pl/. Lingersitka wykonała mi makijaż metoda piórkową. Wszystko zostało zrobione bardzo estetycznie i higienicznie.

Gość gość
Również jestem zadowolona z makijażu permanentnego brwi, robiłam w w salonie www.brwi.com.pl w Gliwicach. Teraz zapisałam się na makijaż permanentny ust, jest mega wygoda

Gość anielka88
Ja robiłam brwi w gabinecie https://beautyconect.pl/ Polecam gorąco. Szkoda tylko, że brwi permanentne pięknie wyglądają, a reszta odrasta. Nienawidzę się z tym męczyć. Dlatego następnym razem zafunduję sobie depilację brwi pod łukiem brwiowym, a pozostałe potraktuje permanentnie. Po co się męczyć i wyrywać co 2 tygodnie? :) Polecam gorąco

Gość Jolka35

Najlepszy makijaż permanentny wykonuje pan Krzysztof Majerski w Krakowie, w Vici Clinic. Zdecydowałam się na zabiegi makijażu brwi i dzięki tego mam spokój z ich malowaniem. To bardzo wygodne, oszczędza dużo czasu.