Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17latka

Czy to możliwe że jestem w ciązy

Polecane posty

Gość 17latka

Mam 17 lat Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczania i chłopak się spuścił do środka ale było tak wiele razy a teraz boje się że jestem w ciąży bo tak test pokazał że tak znaczy jedną kreskę śliną a drugą mniej silną po3 minutach po godzinie bardzo silną test robiłam zorana co zjem mnie czyści czy możliwe że jestem w ciąży

Gość 17latka
prawdopodobnie testy oszukują

Gość ejbisi
Jesteś we wczesnej ciąży.

Gość pamparam
slyszalam kiedys od lekarza ze testy ktore pokazuja ze jest sie w ciazy to raczej sie sprawdzaja, moga jedynie pokazac ze sie nie jest a w rzeczywistosci sie jest, wiec ty pewnie jestes:)

prwadopodobnie jestes we wczesnej ciazy.. ale dla pewnosci wykonaj badanie beta HCG z krwi koszt to okolo 20 zl.

Gość 17latka
ale się boje ale chuda jak patyk i do tego sam nie wiem koleżanki mi mówią że jednak taki test mógł być bardzo stary

prwadopodobnie jestes we wczesnej ciazy.. ale dla pewnosci wykonaj badanie beta HCG z krwi koszt to okolo 20 zl.

Gość gratuluje mamusi
też bym chciała choć bledziutką kreskę na teście:)

Gość 17latka
a jak się odżywiać co jeść ile mi wystarczy

Gość 17latka
zjadałam rano zupki gorące2 sok duży potem sok duży i znowu 2 gorące kupki

podstawowa to zazywanie przez przynajmniej pierwsze trzy miesiace kwasu foliowego.. a z jedzeniem.. to co lubisz nie pij alkoholu i nie pal papierosow jesli to dotychczas robilas...

Gość MaślaK
o cze Ola!

Gość 17latka
dzięki za odpowiedz jednak smutna jestem bo ja jestem za młoda cały czas się denerwuje i płacze tak bym chciała żeby ten test był jakiś zepsuty

Gość 17latka
jak mam 171i ważę 49 to ile utyje za 2 miesiące a przez całą ciąże ile ???

Gość 17latka
jak mam171cm ważę 48kg ile utyje za 2 miesiące ? a przez całą ciąże ???

Gość 17latka
a chcę być zdrowa a mniej jeść czy się tak da a wole soki i zupki

oj widzę ,że jesteś strasznie rozbita zrób jeszcze badanie beta HCG z krwi o jakim pisała szatynka..81.. będziesz też musiała porozmawiać z mamą i wybrać się na wizytę do lekarza. Może nie być łatwo z rodzicami,ale na pewno cię kochają i zadbają i o Twoją dietę i samopoczucie

Gość 17latka
dzięki Wam dziewczyny za moje pytania

i jak sie z tym czujesz ze prawdopodobnie jesteś w ciąży?? ja wiesz jestem rok młodsza i nam prezerwatywa pękła wioem ze byłby ze mną ale dla mnie dziecko to koniec świata...:(

znaczy rok młodsz heh jestem w pierwszej gim i za 3 mc skończę 17 więc moze nawet ten sam... ale nie mam pojęcia co by było gdyby... nawet nie chcę myśleć z jednej strony chcę się bawić i nie moeć na głowie i chce się uczyć a z drugiej byłabym z ukachanym chłopakiem i miałabym dzidziusia ba lubie dzieci ale to zawiedzenie dla rodziców i zmarnowane MOJE życie... a to dlatego ze durex pękł:(:(

Gość oooootak se
durexy pękaja najczęsciej !!! , okazuje sie ze te najtansze prezerwatywy (oczywiscie z apteki a nie z kiosku) te tansze najlepsze, ale musza być umiejetnie załozone

heh on był jakiś lewy mój chłopak od razu wyczół że coś jest nie tak i wychodząc gdy był poza mną sie spuścił ale wiesz i tak czułam że coś ze mnie leci ale nie wiem czy to te cos nawilżającego czy sperma:(:(

heh pomyliłam się we wcześniejszym poście zeby mnie ktoś nie uznał za gówniarę bojestem w LO i mam zamiar się uczyć bo mam duże ambicje szanse i możliwości...nie chce żeby dziecko to przekreśliło:(

Gość oooootak se
zakoffana , wiem ze sie boisz , ja tez mialam takie sytuacje i 2 razy w zyciu ratowałam sie postinorem, bedzie dobrze

Gość oooootak se
zakoffana , wziełas postinor , bedzie dobrze

ja mam nieregularne miesiączki:( pisałam z tobą też na innym forum heh:) jak mozesz to odezwij się wieczorek bo czuję ze jesteś doświadczona:) znaczy na tym forum;] a ile masz lat?? i ile miałaś jak zarzywałaś 1 raz prostinor??

Gość oooootak se
mam 20 lat , pierwszy postinor zazyłam rok temu prawie w lipcu na wakacjach :) , a drugi postinor w styczniu tego roku, POSTINOR DZIALA

Gość oooootak se
zakoffana , nie musisz sie martwic, nieraz moze byc tak ze postinor przesunie okres i on pojawi sie z kilkudniowym opóznieniem , no i do tego sie stresujesz.. bedzie ok:)