Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała czarna27

niemam przyjemnosci z sexu

Polecane posty

Gość mała czarna27

to dlamnie przykry obowiązek czy jestem oziebła .mozna to zmienic

Gość psycholozkaseksolozka
Moim zdaniem powinnas nie myslec o sobie tylko o swoim mezczyznie, to on jest twoim panem i to jego zachcianki powinnas spelniac, proponuje zrobic loda z polykiem wtedy poczujesz najwieksza przyjemnosc z seksu, najpiekniejsza sprawa wtedy kiedy mozesz sprawic przyjemnosc mezczyznie jeeeea

Gość mała czarna27
juz 4 lata o nim mysle i cierpie teraz kolej na mnie sama

Gość mała czarna27
masz na to jakis sposób

niech zgadnę bierzesz tabletki anty? ja gdy przestałam brać to od razu moje libido skoczyło...... mnóstwo kobiet tak ma..

Gość aagasdgeG
chłopak się w łóżku w ogóle nie stara, skoro 4 lata nie zauważył, że jego kobieta nie ma orgazmu.

Gość aanonimek
Ja tez nie mam bo jeszcze tego nigdy nie robnilem

Gość mała czarna27
on wie ze niemam orgazmu i mysli ze robi wszystko co w iego mocy zeby było mi dobrze ale nic to niedaje a ja udaje ze jest ok, czy jest jakis srodek podwyszajacy libido u kobiet ? niebiore tabletek.

ale to chyba nie jest sprawa zbyt niskiego libido ? Zreszta myslisz o seksie wiec nie jest ono niskie,tylko problemlezy gdzie indziej.

Gość aagasdgeG
eh kiepska sprawa, a próbował języczkiem? to bardzo skuteczny sposób.

Gość tez tak mam niestety
a gdzie problemow szukac? Na seksuologa mnie nie stac 😭 NFZ raczej nie refunduje ;)

Gość aagasdgeG
oziębłe to takie, co nie mają ochoty na seks i dla nich takie tabletki sa, na brak orgazmu jeszcze nikt tabletek nie wymyślił :(

tabletki na oziebłość? Brak ochoty na seks nie jest dziedziczny,tylko uwarunkowany wychowaniem,pewnymi faktami z dziecinstwa,sposobem uswiadomienia seksualnego/kiedy i przez kogo/,odzywianiem się,rodzajem czytanych książek i oglądanych filmów,iloscią przyjaciół...wreszcie postawa faceta,ale nie tylko w łózku. Coś w takim zwiazku nie gra,iedy kobieta nie ma ochoty na seks. A sam orgazm... Skoro kobiety osiagaja go poprzez masturbacje,więc istnieje.Tu dochodzi kwestia,nastroju,samopoczucia i tzw.uczuc pierwszych,czyli sympatii/wzajemnej/,oczarowania...

Gość tez tak mam niestety
nigdy sie nie masturbowalam to nie wiem, czy tak bym miala ;)

Gość mama27
oj oj wieje...nie o nastrój chodzi ale o temperament kobiety..i od umiejętności faceta..po urodzeniu dziecka bardzo obawiałam się o swoją seksualność ale apetyt rośnie w miare jedzenia i dobre tabletki antykoncepcyjne nie szkodzą a wręcz podwyższają libido..ale to od faceta zależy co potrafi i jaką ma wyobrażnię..miałyście kiedys tzw.multiorgazm-czyli kilkakrotnie w ciągu krótkiego czasu szczytowałyście?

Gość mama27
spieprzaj cholerny szowinisto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prawdziwych facetów którzy potrafią coś w łóżku jest maluuuuuuuuuutko reszta to udawacze i pseudomachosssssssss.......

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
może sobie nie spasowaliście pod tym względem? próbowałaś z kimś innym?

Gość mała czarna27
jak myslicie czy przyczyna tkwi w tym ze go nie kocham ? zalezy mi na nim to wszystko,mamy wspulny dom dziecko to nas łaczy a ccała reszta dzieli czy tylko zkims kotgo sie kocha jest super sex czy niema to znaczenia

Gość mała czarna27
on jes mojm 1 kochankiem i niechciała bym tego zmieniac dlatego szukam jakiegos innego sposobu na rozwiazanie tego problemu ,on sie poddał a ja niechce zmarnowac sobie zycia bo jest to wazna jego sfera

mama27 - temperament kobiety jak i ona sama rozkwita przy facecie.Nic nie mówiłem o umiejetnosciach faceta,bo to chyba oczywiste.Jednakze zgodzisz sie,ze jak nie chcesz/nie masz ochoty/to daremne jego wysiłki.

Gość mama27
słonko..a może ty się tym za bardzo przejmujesz???nie bierz pod uwagę tego co wspólnie posiadaci dom,dzieci..itd,seks - dobry seks na tym sie nie opiera..nie mysl o sobie jak o zimnej rybie a raczej o kochającej ciepłej i dobrej kobietce..stań nago przed lustrem i pozwól by twój facet na ciebie patrzył dotykał cię całował rozlużnij się i troski zostaw za drzwiami ..pomyśl o swoim ciele jak o tafli wody..tam gdzie on dotknie czy pojawi się krag czy mała fala...spróbuj rozpłynąć się w dotyku twojego faceta i tym razem niech on poświęci dla ciebie jak najwięcej czasu...powiedz mu prawdę co czujesz i gdzie dotyk jest przykry a gdzie sprawia przyjemność..i wspólnie odnajdźcie droge do twojej przyjemności..a orgazm..pojawi się najpierw naucz się swojego ciała myśl że jesteś doskonała i że on cię kocha a powoli powoli obudzi sie w TOBIE głód rozkoszy...trzymam kciuki!!!!1

Gość mama27
wieje nudą...święta racja ale i można obudzić kobietę w każdej kobicie kwestia czasu i psychiki.nie chwalę się ale trafiłam na asa....potrafi tak mnie rozpalić że wiem co to wielokrotny orgazm...i życzę tego wszystkim kobietom!!!!!!!!!

Gość mama27
a jakość jest na tak samo wysokim poziomie co ilość...;)))

Gość mała czarna27
dzieki mama27 ,jak mam sie nieprzejmowac to juz trwa 4 lata niechce zeby tak zostało

Gość mała czarna27
mam wrazenie ze dlamnie niema szans